μετά την εκδήλωση παρενεργειών σε έναν πυροσβέστη, ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο σήμερα.
«Ως προληπτικό μέτρο, αναστείλαμε τη δεύτερη δόση του εμβολίου της AstraZeneca», ανέφερε μια εκπρόσωπος τύπου της Υπηρεσίας Πυρκαγιών και Διάσωσης (Sdis) στο AFP.
Ένας πυροσβέστης από το Αρλ (σε απόσταση 90 χιλιόμετρα δυτικά της Μασσαλίας), η ηλικία του οποίου δεν διευκρινίζεται, νοσηλεύτηκε για καρδιακή αρρυθμία, μετά την πρώτη δόση.
Σε επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο, η περιφερειακή Αρχή Υγείας δεν έχει προς το παρόν ανταποκριθεί στο αίτημα να σχολιάσει σχετικά.
Σύμφωνα με μια πηγή προσκείμενη στην υπόθεση, η απόφαση αυτή αφορά μονάχα του πυροσβέστες του διαμερίσματος Μπους ντι Ρον.
Ο πυροσβέστης από το Αρλ, ο οποίος παρουσίασε την αρρυθμία μετά τον εμβολιασμό του στις 8 Μαρτίου, «πάει πολύ καλύτερα» σήμερα, σύμφωνα με το Sdis.
Καμιά εξηνταριά πυροσβέστες στην Μπους ντι Ρον έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca την περασμένη εβδομάδα. Στα δημόσια κέντρα εμβολιασμού όπου βοηθούν στη διαδικασία εμβολιασμού των πολιτών, οι πυροσβέστες χρησιμοποιούν το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech, διευκρίνισαν στο AFP.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- e-ΕΦΚΑ: Πάνω από 500.000 Ευρωπαϊκές Κάρτες Ασφάλισης Ασθενείας εκδόθηκαν το 2025
- Άστατος ο καιρός και σήμερα με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες – Έως 17 βαθμούς η θερμοκρασία
- Επεκτείνεται ο πόλεμος: Συναγερμός για πιθανές επιθέσεις σε πλοία και στην Ερυθρά Θάλασσα
- Τραγικός επίλογος στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης – Ανασύρθηκε η σορός του 35χρονου δύτη
- Ιράν: Νόμιμοι στόχοι τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ στη Μ. Ανατολή
- Η πρόβλεψη διεθνών οίκων και του ΔΝΤ για την υπερχρεωμένη Ελλάδα
- Σαν σήμερα 29 Μαρτίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Ποιό είναι το νέο ν/σ που αλλάζει το διαδίκτυο στην Ελλάδα
- IQ 2026: Σε αυτή τη θέση…κατατάσσουν την Ελλάδα
- Σεισμός 4,3 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλλονιά – Στη Σκάλα το επίκεντρο της δόνησης









