Ο εξτρέμ της Κρίσταλ Πάλας δεν ακολουθεί το… ρεύμα και την οδηγία της διοργανώτριας αρχής, η οποία έχει πάρει την απόφαση αυτή θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα κατά του ρατσισμού μετά την δολοφονική επίθεση αστυνομικών στον Τζορτζ Φλόιντ στις ΗΠΑ προ μηνών.
Δεν γονάτισε ούτε σήμερα, στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με την Γουέστ Μπρομ, στέλνοντας το δικό του μήνυμα!
Ο Ζαχά έχει δώσει την εξήγησή του για αυτό προ ημερών, αφού δεν θεωρεί πως αυτή η κίνηση είναι αρκετή για να αντιμετωπιστεί ο ρατσισμός. Έμαθε από τους γονείς του να στέκεται στα πόδια του και να είναι περήφανος που είναι μαύρος, κάτι απολύτως λογικό!
«Μεγαλώνοντας, οι γονείς μου μου έμαθαν να είμαι περήφανος που είμαι μαύρος και να στέκομαι στα πόδια μου!»
, είχε αναφέρει για το γεγονός πως δεν θέλει να γονατίσει ξανά πριν τα παιχνίδια της Premier League.
Για να συνεχίσει να αναφέρεται στο θέμα του Black Lives Matter: «Δεν πρόκειται να βάλω στο πίσω μέρος της μπλούζας μου την στάμπα “Black Lives Matter”, αυτό μοιάζει σαν στόχος. Προσπαθούμε να πούμε πως είμαστε ίσοι, αλλά αυτά τα πράγματα δεν δουλεύουν. Μέχρι να αλλάξω όλη αυτή η κατάσταση, μην με ρωτήσετε ξανά. Μέχρι να γίνει η αλλαγή, δεν θέλω να ακούσω ξανά για αυτό».
(sport-fm)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η επίτευξη ειρήνης στην Ουκρανία απαιτεί «μια Ρωσία πρόθυμη να συνεργαστεί», δηλώνει ο Καναδός πρωθυπουργός
- Πόλεμος: Πάνω από 1 εκατομμύριο σπίτια έχουν μείνει χωρίς ρεύμα στην περιοχή του Κιέβου
- Πάτρα: Αγρότες και κτηνοτρόφοι απέκλεισαν εκ νέου τον κόμβο της Εγλυκάδας
- Πούτιν: Αν δεν θέλετε ειρήνη στην Ουκρανία τότε θα πετύχουμε τους στόχους μας δια της βίας, vid
- Απάντηση της Σ. Βούλτεψη στον ΣΥΡΙΖΑ «που πανηγύριζε για την Mercosur»
- Κάλεσμα σε κοινή κάθοδο των αγροτών σε διαπραγματεύσεις, απευθύνουν 18 αγροτικά μπλόκα
- Το «παλαιότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο» της Βρετανίας στολίστηκε για 115η συνεχόμενη χρονιά
- Ανασύρθηκαν με ελικόπτερο οι 4 ορειβάτες από τα Βαρδούσια
- Αγία Πετρούπολη: «Ντου» των ρωσικών αρχών σε «σέχτα» που προσευχόταν υπέρ του Ζελένσκι, vid
- Νέα μελέτη: Η κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο άνοιας
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ
ΝΕΡΟ
ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ









