που οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Θεόδωρος Χρονόπουλος.
«Αν και η έρευνα είναι ακόμα σε εξέλιξη, πρέπει να πω ότι κατασχέσαμε, πριν την πορεία, αρκετές μολότοφ, μπετόβεργες, ξύλα και πέτρες. Κάποιοι από αυτούς ήταν έτοιμοι για πόλεμο. Περίπου 400-500 άτομα ήταν αυτά που προκάλεσαν τα επεισόδια» είπε στον ΑΝΤ1.
Σχολιάζοντας την επίθεση σε βάρος του αστυνομικού ο κ. Χρονόπουλος τόνισε ότι είναι κρίσιμη η κατάστασή του, αλλά έχει διαφύγει τον κίνδυνο. «Μας είπαν οι γιατροί ότι ήταν τυχερός. Κρίσιμο για την πορεία της υγείας του ήταν ότι δεν αφαιρέθηκε το κράνος του από την πρώτη στιγμή».
Ο κ. Χρονόπουλος καταδίκασε τη βία. «Αυτό που θέλουμε είναι να σταματήσουμε τον κύκλο της βίας. Καταδικάζουμε τη βία χωρίς αστερίσκους, από όπου κι αν προέρχονται. Πρέπει να τα αφήσουμε όλα εδώ και να προχωρήσουμε γιατί έχουμε σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε. Μη μας αποπροσανατολίζουν τέτοια γεγονότα» κατέληξε.
(newsbeast – φωτο: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Κίεβο διαψεύδει τον Τραμπ για τη «συνάντησή του με τον Ζελένσκι στο Νταβός»
- Υπέρ της προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τη συμφωνία ΕΕ–Mercosur ψήφισαν οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ
- Τραμπ: Ο Καναδάς υπάρχει χάρη στις ΗΠΑ, θα έπρεπε να είναι ευγνώμων
- Αναβάλλεται το σημερινό ταξίδι Μητσοτάκη στο Davos λόγω κακοκαιρίας
- Ουκρανικό: Άσχημα μαντάτα για τους Ευρωπαίους από το Νταβός λόγω Τραμπ, vid
- Ο Τραμπ γελοιοποίησε δύο φορές σε ένα 24ωρο τον Μακρόν – Video
- Ούτε ο Γερμανός καγκελάριος θα παρευρεθεί στην τελετή υπογραφής του καταστατικού χάρτη του “Συμβουλίου Ειρήνης”
- Κακοκαιρία: Δεμένα στα λιμάνια Ζακύνθου και Κεφαλονιάς τα πλοία
- Τραμπ: Δεν θα χρησιμοποιήσω στρατιωτική βία για την απόκτηση της Γροιλανδίας – Vid
- Τραμπ στο Davos: Η Ευρώπη των μεταναστών και της πράσινης απάτης έχει πάρει τον στραβό δρόμο – Vid









