Με τη δική του παρουσία, η Ρεάλ Μαδρίτης γίνεται μια διαφορετική ομάδα, οπότε η επιστροφή του στη δράση δεν μπορεί να είναι ένα ευχάριστο νέα για τον Ζινεντίν Ζιντάν. Ο λόγος για τον Σέρχιο Ράμος, που αφήνει πίσω τον τραυματισμό του και ετοιμάζεται να πατήσει και πάλι… χορτάρι.
Ο αρχηγός της «Βασίλισσας» έχει να αγωνιστεί από τις 14 Ιανουαρίου, από τον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και στις 6 Φεβρουαρίου υποβλήθηκε σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο για να ξεπεράσει οριστικά τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν.
Εν όψει της σημερινής προπόνησης, ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός υπολογίζεται κανονικά και ο Ζινεντίν Ζιντάν προγραμματίζει να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο ματς του Σαββάτου κόντρα στην Έλτσε, ώστε να είναι έτοιμος με την Αταλάντα, αγώνας από τον οποίο θα λείψει ο Καζεμίρο.
SPORTFM
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κ. Χατζηδάκης: Απευθείας στην τσέπη του καταναλωτή οι μειώσεις στα καύσιμα
- Η Σελίν Ντιόν προγραμματίζει εμφανίσεις στη Γαλλία
- Θεσσαλονίκη: Ποινές κάθειρξης 12,5 ετών σε αρχιμανδρίτη και πρώην ιερέα – Απέσπασαν άνω του 1,5 εκατ. ευρώ από πιστούς
- Κανονικά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης τα ταξί την Τρίτη
- Θεσσαλονίκη: Κλειστή η περιφερειακή οδός στο ένα ρεύμα, στο ύψος του ΓΝΘ «Παπαγεωργίου» το βράδυ της Πέμπτης
- Αυτοκίνητο σχεδόν «μπούκαρε» σε καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας (photo)
- Τραμπ βλέπει “μια ευκαιρία για συμφωνία με το Ιράν”, σύμφωνα με τον Νετανιάχου
- Άλλες 2 κτηνοτροφικές μονάδες στη Λέσβο με ζώα με αφθώδη πυρετό επιβεβαιώθηκαν σήμερα εργαστηριακά
- Ο Πούτιν βλέπει τι γίνεται στον κόσμο και τοποθετήθηκε
- Βρετανία: Αφέθηκε ελεύθερος ο Ιρανός που φέρεται να επιχείρησε να μπει σε βάση πυρηνικών υποβρυχίων









