Ο γνωστός για τις…διασυνδέσεις του στο εξωτερικό, Γιάνης Βαρουφάκης, μίλησε στο «Doha Dabates» (Διάλογοι στη Ντόχα) που το φθινόπωρο του 2020 λόγω της πανδημίας διοργανώθηκε διαδικτυακά.
Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών και αρχηγός του ΜέΡΑ25, μια αμφιελεγόμενη προσωπικότητα που για πρώτη φορά σε κορυφαίο πολιτικό επίπεδο έφερε στο προσκήνιο την κάρτα του πολίτη στην Ελλάδα, αναφέρθηκε στις παγκόσμιες προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν.
Μάλιστα ανέτρεξε στην πρόσφατη ιστορία ευχόμενος η ανθρωπότητα να μη χρειαστεί να ξαναζήσει μία παγκόσμια καταστροφή (βλ. Παγκόσμιος Πόλεμος) προκειμένου να δημιουργήσει διεθνείς οργανισμούς:
«Ποτέ πριν δεν χρειαζόμασταν παγκόσμια διακυβέρνηση περισσότερο από σήμερα που πολλοί βλέπουν τα Ηνωμένα Έθνη ως δυσλειτουργικά Ξεκάθαρα εμείς, και οι κυβερνήσεις που ισχυρίζονται ότι μας εκπροσωπούν έχουμε καθήκον να επαναφανταστούμε τα διεθνή ιδρύματα.
Η μόνη φορά που η ανθρωπότητα δημιούργησε παγκόσμια ιδρύματα που έκαναν μία σημαντική διαφορά στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων ήταν μετά την παγκόσμια καταστροφή της δεκαετίας του 1940. Ελπίζω και πιστεύω ότι δεν θα χρειαστούμε άλλη μία παγκόσμια καταστροφή για να ενωθούμε ενάντια στην ολιγαρχία χωρίς σύνορα που ληστεύει τη σημερινή νεολαία από το μέλλον της».
Ιδού οι προτάσεις που θα ζήλευαν, με μερικές παραλλαγές, και οι εκπρόσωποι του Great Reset:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από ουκρανικά πλήγματα στην περιφέρεια της Χερσώνας
- «Συναγερμός» Όρμπαν για το δικαίωμα «βέτο» στην Ευρωπαϊκή Ένωση
- Η μεγάλη επιστροφή της Νάνσι Μάιερς: Με all-star καστ η νέα της ταινία
- Τους παλιούς και κατεστραμμένους κάδους απορριμμάτων αλλάζει ο Δ.Θεσσαλονίκης
- Ελεύθεροι οι 4 συλληφθέντες μετά από πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
- Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ για την ταινία “Μελάνια” και η φωτογραφία με τον Αργυρό
- Συνταγματική αναθεώρηση: Τι δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης
- Βαρκάδα…στους πλημμυρισμένους δρόμους της Φθιώτιδας έκαναν κάτοικοι! ΒΙΝΤΕΟ
- Το 60% των Δανών θεωρούν τις ΗΠΑ αντίπαλο, σύμφωνα με δημοσκόπηση
- Η Ισπανία θα απαγορεύσει την πρόσβαση παιδιών κάτω των 16 ετών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Κύρια Θέματα









