Ο Αθλητικός Δικαστής της Superleague… απάλλαξε τους «βυσσινί» για την υπόθεση με τα ανακληθέντα δελτία, γεγονός που τους είχε ωθήσει στο να μην κατέβουν στον αγώνα πρωταθλήματος στην έδρα της Λαμίας.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ κρίθηκε έτσι αθώα και από το πειθαρχικό όργανο της Superleague, κάτι που σημαίνει πως το ματς με τη Λαμία στη Φθιώτιδα θα οριστεί ξανά από τη διοργανώτρια, για να διεξαχθεί.
Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση:
«ΠΑΕ ΑΕΛ:«Με την παρούσα μας, σας ενημερώνουμε ότι ορίστηκε ημερομηνία προς συζήτηση ενώπιον του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, της από 9-2-2021 Πειθαρχικής δίωξης κατά της ΠΑΕ Α.Ε.Λ., της από 9-2-2021 ενστάσεως της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. και της από 12-2-2021 παρεμβάσεως της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, η 23-2-2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30, κατά την οποία και καλείστε να παραστείτε»: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. Διατάσσει τον επανορισμό του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΑΕΛ της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1 Ελλάδα της αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021.»
(newsit)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ζαχάροβα: Επανάληψη των πυρηνικών δοκιμών από τις ΗΠΑ θα προκαλούσε σοβαρές αντιδράσεις
- Η Κάγια Κάλας επιτίθεται κατά των… Ρώσων πολιτών
- Βορίζια Ηρακλείου: Νέο μπαράζ ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. σε σπίτια και οχήματα
- Κάθειρξη οκτώ ετών σε καθηγητή ΤΕΙ για χρηματισμό από σπουδαστές του
- Κρεμλίνο: Δεν υπάρχει κανέα ρήγμα ανάμεσα σε Πούτιν και Λαβρόφ
- Κοντογεώργης: «Τις επόμενες ημέρες, πολύ άμεσα, θα παρουσιασθεί μια συνολική δέσμη μέτρων
- Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο…ενθουσιασμένος με Μαμντάνι! BINTEO
- Η πολεμική ταινία του Μελ Γκίμπσον που παίζει τώρα στο Netflix ενθουσίασε το διαδίκτυο, vid
- Γιώργος Αυτιάς: Τι δήλωσε στην ΕΕ για την Τουρκία
- Σε ετοιμότητα ο ΟΑΣΘ για τις αυξημένες ανάγκες μετακίνησης λόγω της προσωρινής διακοπής του Μετρό









