Αναστάτωση προκλήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ από καταγγελία η οποία ήρθε από την Θεσσαλονίκη και αφορούσε σε άνδρα, κομματικό στέλεχος ο οποίος και κακοποίησε, σύμφωνα με την καταγγελία, την πρώην σύντροφό του η οποία ανήκει και αυτή στο κόμμα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το voria.gr, γυναίκα μέλος του κόμματος κατήγγειλε σωματική κακοποίηση από τον πρώην σύντροφό της. Το θέμα προκάλεσε αναταράξεις και έφτασε μέχρι τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, επιφέροντας και την αντίδραση της γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Όλγας Γεροβασίλη.
Η εντολή που είχε δοθεί ήταν το θέμα να λυθεί άμεσα, ενώ δεν θα έπρεπε να αφεθεί η οποιαδήποτε υπόνοια ανοχής, ειδικά σε μία περίοδο σαν και αυτή που διανύουμε όπου οι περιπτώσεις κακοποιήσεων και παρενοχλήσεων κυριαρχούν στην ειδησεογραφία. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι δε πως ο καταγγελλόμενος επρόκειτο να βρίσκεται και ανάμεσα σε αυτούς που θα διεκδικούσαν ψήφο για την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στην Β’ Θεσσαλονίκης έχοντας ιδιαίτερη δυναμική.
Μετά την καταγγελία, όμως, όλα άλλαξαν, με τον ίδιο τελικά να αφαιρείται από το ψηφοδέλτιο και τις αρχαιρεσίες να προχωρούν χωρίς αυτόν. Άλλωστε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση, ο καταγγελλόμενος δεν θα μπορούσε να συμμετέχει στις εσωκομματικές διαδικασίες του κόμματος, καθώς κάτι τέτοιο θα έστελνε λάθος μήνυμα.
law&order
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ελευθέρα πάλη: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Κουγιουμτσίδης
- Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν μια λίστα με ψώνια 3.500 ετών σε μια απροσδόκητη ανακάλυψη
- Έλον Μασκ εναντίον Βρετανίας! Θα γίνει κάτι στους δρόμους ευρωπαϊκών πόλεων;
- Συναγερμός στην Ινδία για την αμοιβάδα που «τρώει» τον εγκέφαλο – 17 νεκροί
- «Αθήνα χωρίς Αυτοκίνητο»: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου
- Στο Ντουμπάι οι γυναίκες νοιώθουν ασφαλείς να κυκλοφορούν μόνες τους το βράδυ, στη Δύση; vid
- Βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη θα συμμετάσχουν σε αποστολές πάνω από την Πολωνία
- Οι οκτώ ευρωπαϊκές πόλεις με τις καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες – Εκτός λίστας η Ελλάδα
- Σχέδιο δέκα ημερών για την ευλογιά των προβάτων στην Ελλάδα – Τι συζητήθηκε
- Στη φυλακή ο 42χρονος που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό
Κύρια Θέματα

















