Μιλώντας στην ΕΡΤ, κάλεσε τους πολίτες να ενημερώνονται διαρκώς διότι τα δεδομένα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή.
Εν τω μεταξύ νωρίτερα μιλώντας στον ραδιοφωνικό ΣΚΑΪ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είπε πως με απόφαση δική του έκλεισε η Ε.Ο Αθηνών- Λαμίας για να μην εγκλωβιστεί και κινδυνέψει κανείς.
«Προέχει η ασφάλεια γι αυτό προχωρήσαμε από τις 05.30 στο κλείσιμο» εξήγησε στην ΕΡΤ ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ Θεόδωρος Χρονόπουλος. Όπως είπε γίνεται προσπάθεια να γυρίσει ο κόσμος πίσω. Όσον αφορά στο πότε θα ανοίξει η Ε.Ο. εξαρτάται από την εξέλιξη του καιρικού φαινομένου. «Αυτό που συμβαίνει είναι μέχρι στιγμής ότι δεν μπορούν να διοχετευτούν τα αυτοκίνητα στις παράπλευρες οδούς και αν δεν αλλάξει το φαινόμενο, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα αναστροφής.
Σε ερώτηση για τον πιθανό άνοιγμα του εθνικού δρόμου και πότε αυτό εκτιμάται απάντησε πως η Ε.Ο. θα παραμένει κλειστή όσο δεν θεωρείται ασφαλής από τη διεύθυνση της Τροχαίας.
Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας δήλωσε στην ΕΡΤ πως τα οποία προβλήματα στην Ανατολική Αττική, προέκυψαν από πτώσεις δέντρων και έκανε έκκληση να αποφεύγονται μετακινήσεις όπου δεν είναι απαραίτητο και όπου είναι, να γίνονται με αντιολισθητικές αλυσίδες.
lawandorder/ photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Oreshnik: Μία ρωσική… υπενθύμιση στους Δυτικούς που θέλουν πόλεμο, video
- Συγχαρητήρια ανάρτηση του πρωθυπουργού για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου από τον Εμμανουήλ Καραλή
- Κόντεψε να… αυτοπυρποληθεί για τις ανάγκες «βίντεο κλιπ», video
- Ιταλός ΥΠΑΜ: «Δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ενδεχόμενη ρωσική επίθεση»
- «Διαγράφοντας το κακό»: Έσβησαν υβριστικό σύνθημα για τον δεξιό Κερκ στο Τέξας, video
- ΣΥΡΙΖΑ: Παραμένει ο Γεωργιάδης στο Υπουργικό Συμβούλιο, ενώ στρέφεται κατά του Διεθνούς Δικαστηρίου;
- «Ασημένιος» ο Καραλής: «Πέταξε» στα 6 μέτρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα
- Δολοφονία Κερκ – Στο φως ανατριχιαστικό σημείωμα: «Έχω την ευκαιρία να τον σκοτώσω», vid
- Ο Τραμπ αφήνει να εννοηθεί πως υπάρχει συμφωνία με την Κίνα για το Tik Tok
- Το θέμα της «υποβοηθούμενης αυτοκτονίας» προκαλεί ξανά συζητήσεις στη Γαλλία
Κύρια Θέματα

















