Στα… ραντάρ της ΑΕΚ έχει «πιαστεί» ο Φαμπιάνο, σύμφωνα με δημοσίευμα. Ένα «κιτρινόμαυρο» θέμα συζήτησης είναι εδώ και καιρό ο γκολκίπερ και το εάν πρέπει να αποκτηθεί παίκτης για βασική λύση κάτω από τα δοκάρια.
Η ΑΕΚ έχει Τσιντώτα και Αθανασιάδη για το «1», με τον δεύτερο να αποτελεί τη βασική λύση το τελευταίο διάστημα. Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και πλέον οι ομάδες μπορούν να αποκτήσουν μόνο κάποιον ελεύθερο παίκτη, αλλά για λίγες ημέρες ακόμα.
Όπως αναφέρεται στη «Sportday», στη λίστα της «Ένωσης» ενόψει του καλοκαιριού, βρίσκεται ο Φαμπιάνο. Ο γκολκίπερ (ύψους 1,97 μ.) της Ομόνοιας που έκανε πολύ καλές εμφανίσεις κόντρα στον Ολυμπιακό (τον αντιμετώπισε και ο ΠΑΟΚ στο Europa League) τον περασμένο Σεπτέμβριο για τα προκριματικά του Champions League.
Τη φετινή σεζόν μετράει 29 συμμετοχές με το «τριφύλλι», με το οποίο έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022. Είναι 32 ετών και μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Πόρτο και Φενέρμπαχτσε.
SPORTFM
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέα Υόρκη: Χέρι-χέρι με τη Μελάνια εισήλθε ο Τραμπ στο κτίριο του ΟΗΕ – Video
- Νέα Υόρκη: Έφτασε στο κτίριο του ΟΗΕ ο Ζελένσκι, video
- ΕΛ.ΑΣ.: Συμβουλές για να μην πέσουν οι πολίτες θύματα εξαπάτησης από επιτήδειους
- Φυλάκιση 2 ετών στον Σύρο που επιτέθηκε σε τρεις γυναίκες στο Αιγάλεω
- Η ανακοίνωση της Hellenic Train για την παράσυρση οχήματος από αμαξοστοιχία στο Σουφλί
- Ρώσος πρέσβης στον ΟΗΕ: Σύμφωνα με τα ουκρανικά βιβλία Τούρκοι, Γάλλοι και Ισπανοί είναι απόγονοι Ουκρανών, video
- Οι Τούρκοι… αναβάλλουν τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν
- Η Πολωνία ανοίγει και πάλι τις συνοριακές διελεύσεις με την Λευκορωσία
- Δυτική όχθη: Ποιό σημαντικό πέρασμα κλείνει από αύριο ο ισραηλινός στρατός
- Σύνοδος ΟΗΕ: Πρόλαβαν στο «παρά 5» δίκτυο που θα «παρέλυε» τη Νέα Υόρκη – ΦΩΤΟ
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΠΑΤΗ

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΟΡΜΟΣ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔΥΠΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
