Όπως ανακοινώθηκε, ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας συνεχάρη το προσωπικό των στρατιωτικών νοσηλευτικών ιδρυμάτων για το εξαιρετικό έργο που προσφέρουν καθημερινά.
Ο Αλκ. Στεφανής επισήμανε ότι αποτελεί προτεραιότητα των Ενόπλων Δυνάμεων η μέριμνα για το προσωπικό, στην οποία συμβάλει με ουσιαστικό και καθοριστικό τρόπο η σωστή και αδιάλειπτη λειτουργία των στρατιωτικών νοσοκομείων.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν η έγκαιρη και διαρκής ικανοποίηση των αναγκών σε ιατρονοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό των στρατιωτικών νοσοκομείων, η διακλαδική προμήθεια υλικών και οικονομικά θέματα.
Στο πλαίσιο τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την πρόληψη διασποράς του Covid-19, η συμμετοχή πραγματοποιήθηκε με φυσική παρουσία του επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων, καθώς και μέσω τηλεδιάσκεψης.
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο ισραηλινός στρατός ξεκίνησε το κύριο μέρος της χερσαίας επιχείρησής του για την κατάληψη της πόλης της Γάζας
- Ρωσία-Ιράκ: Η Μόσχα αναπτύσσει τις σχέσεις της με ακόμα μία χώρα
- Πώς ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ “εξαφάνισε” το Άγαλμα της Ελευθερίας, vid
- Επιτροπή του ΟΗΕ κατηγορεί το Ισραήλ για “γενοκτονία” – Αντιδρά το Τελ Αβίβ
- Επίσκεψη Β. Κικίλια στην Ουάσιγκτον: Στο επίκεντρο η συνεργασία ΗΠΑ-Ελλάδας στον ναυπηγικό τομέα
- Ανοίγει, εκ νέου, για τρεις ημέρες, η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για το στεγαστικό επίδομα
- ΗΠΑ: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Βαρθολομαίου – Τραμπ στον Λευκό Οίκο
- Στην Πάτρα για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες η Κωνσταντοπούλου
- Λουόμενοι στη Γαύδο διώχνουν βάρκα γεμάτη αλλοδαπούς! Το ΒΙΝΤΕΟ κάνει τον γύρο του διαδικτύου
- Nέα εφαρμογή για ηλεκτρονικά τιμολόγια σε συμβάσεις με το Δημόσιο (B2G)
Κύρια Θέματα

















