Μπάμπα : «Εύκολη απόφαση να έρθω στον ΠΑΟΚ» (vid)

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ΠΑΟΚ TV: Για τις πρώτες του σκέψεις: «Νιώθω υπέροχα και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Ήταν εύκολη η απόφαση να έρθω εδώ. Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι εξαιρετικές. Ένιωσα ευπρόσδεκτος και πήρα πολλά μηνύματα από τους φίλους της ομάδας και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος». Για το αν μίλησε με κάποιον πριν […]

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ΠΑΟΚ TV:

Για τις πρώτες του σκέψεις:

«Νιώθω υπέροχα και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Ήταν εύκολη η απόφαση να έρθω εδώ. Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι εξαιρετικές. Ένιωσα ευπρόσδεκτος και πήρα πολλά μηνύματα από τους φίλους της ομάδας και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος».

Για το αν μίλησε με κάποιον πριν έρθει στον ΠΑΟΚ:

«Γνώριζα κάποια πράγματα για την ομάδα παρακολουθώντας ποδόσφαιρο. Γνωρίζω πόσο παθιασμένοι είναι οι οπαδοί μας. Οπότε ναι, ήξερα κάποια πράγματα για το κλαμπ πριν κάνω την επιλογή μου».

Για το πόσο έτοιμος είναι να μπει και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς:

«Είμαι έτοιμος. Νιώθω καλά σωματικά αλλά και πνευματικά. Έκανα προπονήσεις και έχω παίξει κάποια παιχνίδια. Είμαι έτοιμος στο μυαλό και το σώμα και ανυπομονώ να ξεκινήσω».

Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ:

«Είναι ένα νέο κεφάλαιο για μένα. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια παλεύει πάντα για το πρωτάθλημα. Αυτός είναι κι ένας από τους κύριους λόγους που επέλεξα τον ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ να πετύχουμε μαζί τους στόχους του κλαμπ».

Για τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά του:

«Τα χαρακτηριστικά μου ως αριστερό μπακ είναι ότι πάντα προσπαθώ να κερδίσω τη μπάλα, να βγω στην επίθεση και να βγάλω κάποια σέντρα. Προσπαθώ να χρησιμοποιώ την ταχύτητά μου. Αυτά είναι μερικά πράγματα για μένα».

Το μήνυμα που έστειλε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ:

«Δυστυχώς δεν μπορούμε να τους έχουμε στο γήπεδο. Ξέρω πόσο παθιασμένοι είναι, ακόμα και βλέποντας παιχνίδια στην τηλεόραση. Έχω δει πως είναι γεμάτο το γήπεδο και είναι φανταστικό.

Εύχομαι να μπορούσαν να είναι στο γήπεδο αλλά όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει στον κόσμο αυτή την στιγμή. Ελπίζω όταν θα γίνουν κανονικά και πάλι τα πράγματα να τους έχουμε μαζί μας. Σίγουρα θα μας υποστηρίζουν και να ξέρουν πως εμείς θα παλέψουμε για την ομάδα».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί