Βίντεο από το Λάνσινγκ του Μίσιγκαν στις ΗΠΑ, δείχνει χιλιάδες εφήβους να διαδηλώνουν ζητώντας την επιστροφή στην ομαλότητα μετά από σχεδόν ένα χρόνο παρατεταμένων αποκλεισμών COVID.
Η είδηση, σε αυτή την περίπτωση, είναι πως τεράστιο πλήθος μαθητών διαδήλωσε, επειδή οι νέοι ζήτησαν να ξαναρχίζουν τα αθλήματα και το παιχνίδι. Ποιός το φανταζόταν, πριν έρθει η κρίση με αφορμή τον κορωνοϊό, πως θα υπάρχουν τέτοιου είδους αιτήματα για αυτονόητες δραστηριότητες που απαγορεύτηκαν.
Φώναξαν όλοι οι μαθητές μπροστά από το Καπιτώλιο της περιοχής: «Αφήστε μας να παίξουμε!»
Η εκστρατεία «Αφήστε του να παίξουν», η οποία συγκέντρωσε χιλιάδες άτομα, διοργανώθηκε από τον έμπειρο καλαθοσφαιριστή του Coopersville, Ethan Coady.
«Οι χειμερινές αθλητικές ομάδες του Μίσιγκαν δεν έχουν ακόμη την δυνατότητα να αρχίσουν να ασκούνται. Την περασμένη Παρασκευή, ανακοινώθηκε η περαιτέρω καθυστέρηση της έναρξης των χειμερινών πρακτικών μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου», μεταδίδει το αμερικανικό «Fox 17».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μιχαηλίδου: Σε μία εβδομάδα ανοίγουν οι αιτήσεις για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς»
- Πιερρακάκης: Το Δημόσιο δεν θα ασκήσει ένδικα μέσα για τις αποζημιώσεις στην τραγωδία των Τεμπών
- Καύσιμα: Από αύριο η επιδότηση στο diesel, προσεχώς για… fuel pass
- Eurostat: Στο 2,5% ο πληθωρισμός το Μάρτιο στην ευρωζώνη και στο 3,3% στην Ελλάδα
- Χατζηδάκης: Η χώρα δεν χρειάζεται αυτή την ώρα εκλογές
- Μαρινάκης: Αν οι πολίτες δεν μας δώσουν αυτοδυναμία, θα πρέπει να επιδιώξουμε η χώρα να έχει κυβέρνηση
- Θεσσαλονίκη: Οριστική απομάκρυνση οδηγού από τον ΟΑΣΘ μετά από περιστατικό βιαιοπραγίας
- Το Ισραήλ θα δημιουργήσει ζώνη ασφαλείας στον νότιο Λίβανο ως τον ποταμό Λιτάνι, σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας της χώρας
- Σαν σήμερα, το 1999, πρωτοβγήκε η εμβληματική ταινία «THE MATRIX» (Vid)
- Μεγάλο αφιέρωμα της Γαλλικής Ραδιοφωνίας στον Οδυσσέα Ελύτη









