Αυτή τη στιγμή συνεδριάζει η επιτροπή των λοιμωξιολόγων, με την απόφασή τους να επηρεάζει εν πολλοίς τις εξελίξεις των επόμενων ημερών στις λεγόμενες «κόκκινες περιοχές».
Μία εξ αυτών είναι και η Αττική, οι κάτοικοι της οποίας αναμένουν να μάθουν ποια θα είναι τα νέα περιοριστικά μέτρα που θα εφαρμοστούν.
Όσον αφορά το λιανεμπόριο στην Αττική, οι ειδικοί εισηγούνται να λειτουργήσουν τα καταστήματα με click away και με click in shop, δηλαδή με ραντεβού τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και τα κοσμηματοπωλεία.
Σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων, εδώ τα πράγματα είναι μοιρασμένα, καθώς ναι μεν θα ανοίξει κανονικά η δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε όλη τη χώρα την 1η Φεβρουαρίου, ωστόσο υπάρχει εισήγηση να παραμείνει το λουκέτο στα Λύκεια μόνο στις «κόκκινες περιοχές».
Στις Εκκλησίες θα επιτρέπεται να βρίσκονται μέσα μέχρι 9 άτομα, ενώ θα ανοίξουν από τη Δευτέρα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα, εκτός από τις κόκκινες περιοχές.
Όλα δείχνουν πως δεν θα αλλάξει το ωράριο της απαγόρευσης κυκλοφορίας, ακόμα και στις κόκκινες περιοχές.
Επομένως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει κανονικά από τις 21:00 μέχρι τις 05:00 το πρωί.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΗΠΑ: Συνεχίζεται η «φαγωμάρα» δεξιών και διεθνιστών όσο το Shutdown κλείνει τον ένα μήνα
- Σεισμός στο βόρειο Αφγανιστάν: Πάνω από 20 νεκροί και 320 τραυματίες – Δείτε βίντεο
- «Θα δώσετε Tomahawk στο Κίεβο;», ρώτησαν τον Τραμπ – Δείτε τι απάντησε, vid
- Τεταμένη η κατάσταση στη Σερβία: Θέλουν να «ρίξουν» τον φιλορώσο Βούτσιτς
- Ο θρησκευτικός τουρισμός στη Θεσσαλία – Χαρακτηριστικά επισκεπτών στα Μετέωρα
- Ρωτήθηκε ο Τραμπ αν νομίζει πως οι μέρες του Μαδούρο «είναι μετρημένες» – Αυτό απάντησε
- Σώος 31χρονος ναυτικός έπειτα από πτώση στη θάλασσα νότια της Ηρακλειάς
- Ακόμα ένας πολιτικός δολοφονείται κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Μεξικό
- Όσο στην Κρήτη ασχολούνται με βεντέτες, καραβάνια αλλοδαπών συνεχίζουν να καταφθάνουν
- Γάζα: Η Άγκυρα συγκαλεί τους ΥΠΕΞ μουσουλμανικών κρατών









