Τους λόγους για τους οποίους το Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ζητά να δοθεί παράταση έξι μηνών για την Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου περιέγραψε ο πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής Επαγγελματικών Θεμάτων του ΤΕΕ/ΤΚΜ, πολιτικός μηχανικός Κώστας Βλαχοδημητράκος μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον Real Fm Θεσσαλονίκης.
H υποχρεωτική εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίου τίθεται σε εφαρμογή από την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021.
Ο κ. Βλαχοδημητράκος αναφέρθηκε στη διαδικασία που απαιτείται, καθώς και στο κόστος με το οποίο θα επιβαρυνθούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων, ενώ εξήγησε για ποιον λόγο πρέπει να δοθεί παράταση. Αναφερόμενος δε στα δικαιολογητικά που απαιτούνται επισήμανε πως φτάνουν έως και τα 60-70 σε κάποιες περιπτώσεις!
Με πληροφορίες από GRTIMES
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο υπαινιγμός του Τραμπ έχοντας τον Όρμπαν δίπλα του ακούστηκε μέχρι τις Βρυξέλλες (video)
- Γάζα: Το Αζερμπαϊτζάν δεν σχεδιάζει να στείλει ειρηνευτικές δυνάμεις εάν δεν σταματήσουν οι συγκρούσεις
- Κυβερνητικές πηγές για την αποχώρηση του υφυπουργού Ευάγγελου Τουρνά
- Αποχώρησε από την θέση του υφυπουργού ο Ευάγγελος Τουρνάς
- Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η φορολογική μεταρρύθμιση
- Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Δένδιας για την τεχνητή νοημοσύνη και όχι μόνο
- Η προειδοποίηση του «Δράκου» που πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη
- Οδηγίες για την κακοκαιρία που θα πλήξει μέρος της χώρας το επόμενο τριήμερο
- Το χάος στα αεροδρόμια συνεχίζεται στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται πτήσεις λόγω Shutdown
- Πιερρακάκης: Ο κάθετος διάδρομος φυσικού αερίου, που συνδέει την Ελλάδα με την Ουκρανία, αποτελεί έργο στρατηγικής σημασίας









