Δημοσιογράφος τηλεοπτικού σταθμού δέχτηκε στο κινητό της μήνυμα από κάτι που φέρεται να είναι το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας κα μάλιστα έδειχνε να γνωρίζει κάποια πράγματα.
Το μήνυμα, το οποίο στάλθηκε στο προσωπικό (!!!) E-Mail της δημοσιογράφου έλεγε πως επιλέχθηκε για να κάνει το εμβόλιο και μπορεί να δηλώσει την ημερομηνία που επιθυμεί.
Μάλιστα, το μήνυμα έγραφε πως έχουν δει το ιατρικό της ιστορικό.
Στο στούντιο αναρωτήθηκαν αν το μήνυμα είναι απάτη ή όχι, καθώς έχουν παρατηρηθεί τέτοια φαινόμενα.
Η δημοσιογράφος σκέφτηκε «φωναχτά»: «Πώς βρήκαν τα στοιχεία μού;», με τον συνάδελφό της να της απαντά με… χιούμορ: «Όπως μας ψεκάζουν, έτσι μας παρακολουθούν».
https://youtu.be/2tirOFTLeQo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ηράκλειο: Τρεις συλλήψεις για ζωοκτονία – Οι δράστες μπήκαν σε ποιμνιοστάσιο και θανάτωσαν 40 αρνιά
- Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Προς πώληση ο Τετέ, φέρνουν άμεσα τον Παντελίδη οι «πράσινοι»
- Αλιάγας και Ρέμος έκαναν μαζί Πρωτοχρονιά στη σκηνή και τραγούδησαν το “My Way”, vid
- «Άφρονα και επικίνδυνη» χαρακτηρίζει ο Ιρανός ΥΠΕΞ την απειλή του προέδρου Τραμπ
- Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στο «τριφύλλι» ο Γιώργος Κάτρης
- Χάρκοβο: Η Μόσχα διαψεύδει αναφορές περί ρωσικής επίθεσης – Πόσοι είναι οι νεκροί μετά την ουκρανική επίθεση εναντίον της Χερσώνας
- Ο Στ. Αγγελούδης αποχαιρετά τον Χρ. Σαραντόπουλο: «Μάχιμος, ενεργός πολίτης και φωτεινή προσωπικότητα»
- ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ για αγρότες: “Αντί να αναζητάτε ευθύνες σε κυβερνήσεις πριν από 45 χρόνια, αναλάβετε τις δικές σας”
- Δανία: Απαστράπτουσα η βασίλισσα Μαίρη με χρυσή τουαλέτα και τιάρα σε δεξίωση στο παλάτι, vid
- Η Πολωνία παρασύρεται όπως και η Ουκρανία – Επικίνδυνες εξελίξεις με επίκεντρο την Βαλτική









