Αρχικά ανέφερε ότι έχουν φτιάξει σύστημα παρακολούθησης το οποίο θα βοηθήσει την Εθνική Φρουρά στον εντοπισμό των ανυπότακτων εφέδρων.
Τόνισε ότι πλέον υπάρχει ένα σύστημα από την Αστυνομία το οποίο έχει ενταχθεί σε όλους τους αστυνομικούς σταθμούς, στα έξυπνα περιπολικά και στις εισόδους/εξόδους της Κυπριακής Δημοκρατίας και έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεφύγει κάποιος. Τόνισε ότι αν οι έφεδροι παραλάβουν τα ΦΑΠ τους πριν από τις 30 Απριλίου, τότε δεν θα υπάρξουν επιπτώσεις. Συνεχίοντας, ανέφερε ότι με το τέλος της χρονικής περιόδου θα υπάρχει ποινική δίωξη που θα προβλέπει 1000 ευρώ πρόστιμο ή ένα χρόνο φυλάκιση ή και τα δύο μαζί.
Εξήγησε ότι υπάρχει πρόβλημα με την κατηγορία των φοιτητών που σπουδάζουν στο εξωτερικό, καθώς όταν επιστρέψουν δεν τακτοποιούν την κατάσταση της εφεδρείας του αλλά με όσους φεύγουν στο εξωτερικό για εργασία και όταν επιστρέψουν δεν εντάσσονται στην εφεδρεία.
Διευκρίνισε ότι με την εφαρμογή του συστήματος εκσυγχρονίζεται η Εθνική Φρουρά και τελειώνει το «κρυφτούλι».
Δείτε το βίντεο:
Με πληροφορίες από SigmaLive
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Παραιτήθηκαν δύο υπουργοί στην Ουκρανία! Συνεχίζεται η κρίση στην χώρα
- Οι τρεις σταθμοί του πρωθυπουργού στο αυριανό του πρόγραμμα
- Ρωσία και Καζακστάν συμφώνησαν να ενισχύσουν τις σχέσεις τους στον πετρελαϊκό τομέα
- Το ΒΙΝΤΕΟ Μητσοτάκη στο Tik Tok για τα φορολογικά μέτρα που αφορούν τους νέους
- Υπ. Ενέργειας: Απεξάρτηση από το ρωσικό φυσικό αέριο και στροφή προς το αμερικανικό, με κύρια πύλη εισόδου την Ελλάδα
- 4η αγωνιστική Κυπέλλου Ελλάδας: Ξεχωρίζει το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ
- ΑΑΔΕ: Για ποιό διάστημα δεν θα υποβάλλονται τιμολόγια λόγω αναβάθμισης του MyDATA
- Ισχυρή βόμβα των Ρώσων ισοπεδώνει συγκρότημα κτιρίων, vid
- Νέος σεισμός ταρακούνησε την Κύπρο
- ΔΟΑΕ: Το Ιράν δεν επιτρέπει σε επιθεωρητές μας την πρόσβαση στις πυρηνικές του μονάδες









