Δημιουργείται ένα επικίνδυνο τετελεσμένο στον ιδιωτικό τομέα!
Ο Ρενέ Βίλμερ, διευθυντής νοσηλευτικού κέντρου στη Γερμανία και η σύζυγός του έκαναν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και πρότεινε στους υπαλλήλους του να ακολουθήσουν το παράδειγμά του, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Bild».
Αρχικά, τρεις από αυτούς αρνήθηκαν να εμβολιαστούν και τέσσερις δεν είχαν αποφασίσει ακόμη. Ο Βίλμερ μίλησε μαζί τους και τους έδωσε ενημερωτικό υλικό σχετικά με τον εμβολιασμό.
Τελικά, έδωσε στους υπαλλήλους του προθεσμία δύο ημερών για να αποφασίσουν και επειδή μετά τη λήξη της προθεσμίας οι υπάλληλοι, τού απάντησαν αρνητικά, αποφάσισε να τους απολύσει!
Ο Βίλμερ ισχυρίστηκε ότι οι υπάλληλοι δεν σεβάστηκαν την πρότασή του, δεν τον άκουσαν και κάποιος αρνήθηκε εντελώς να κάνει το εμβόλιο.
Ωστόσο, μια πρώην υπάλληλος επισήμανε ότι ο διευθυντής απέρριψε τις ανησυχίες τους και απείλησε να τους απολύσει εάν δεν εμβολιάζονταν:
«Δεν είμαι κατά του εμβολιασμού. Απλώς ήθελα να σκεφτώ μερικές ημέρες ακόμη. Είναι κρίμα κάποιος να βάζει προθεσμία σχετικά με ένα τέτοιο προσωπικό ζήτημα», τόνισε.
Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, η γυναίκα σκοπεύει να καταθέσει μήνυση κατά του πρώην διευθυντή της. Ωστόσο, οι περισσότεροι από τους επτά απολυμένους υπαλλήλους βρήκαν ήδη νέες θέσεις εργασίας.
Ο Βίλμερ, από την πλευρά του, αναζητά νέες νοσοκόμες που θα εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού.
Σχετικά με την αιτιολόγηση της απόφασής του, αναφέρει ότι κάνει τα πάντα για να προστατεύσει τους ασθενείς.
Σύμφωνα με την «Bild», ο άντρας δέχεται απειλές, μέχρι και για φόνο, από τους «αρνητές του εμβολιασμού».
(Με πληροφορίες από sputniknews)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σπουδαία ανακάλυψη σε αρχαία ελληνική πόλη: Βρέθηκε κεφαλή του αγάλματος του Ερμή 1.800 ετών – Δείτε εικόνες
- Ηράκλειο: Τρεις συλλήψεις για ζωοκτονία – Οι δράστες μπήκαν σε ποιμνιοστάσιο και θανάτωσαν 40 αρνιά
- Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Προς πώληση ο Τετέ, φέρνουν άμεσα τον Παντελίδη οι «πράσινοι»
- Αλιάγας και Ρέμος έκαναν μαζί Πρωτοχρονιά στη σκηνή και τραγούδησαν το “My Way”, vid
- «Άφρονα και επικίνδυνη» χαρακτηρίζει ο Ιρανός ΥΠΕΞ την απειλή του προέδρου Τραμπ
- Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στο «τριφύλλι» ο Γιώργος Κάτρης
- Χάρκοβο: Η Μόσχα διαψεύδει αναφορές περί ρωσικής επίθεσης – Πόσοι είναι οι νεκροί μετά την ουκρανική επίθεση εναντίον της Χερσώνας
- Ο Στ. Αγγελούδης αποχαιρετά τον Χρ. Σαραντόπουλο: «Μάχιμος, ενεργός πολίτης και φωτεινή προσωπικότητα»
- ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ για αγρότες: “Αντί να αναζητάτε ευθύνες σε κυβερνήσεις πριν από 45 χρόνια, αναλάβετε τις δικές σας”
- Δανία: Απαστράπτουσα η βασίλισσα Μαίρη με χρυσή τουαλέτα και τιάρα σε δεξίωση στο παλάτι, vid









