ωστόσο, λίγες ώρες μετά ένα δημοσίευμα των Times έρχεται να προκαλέσει αρκετά ερωτηματικά!
Το έγκυρο μέσο ενημέρωσης αναφέρει πως η κυβέρνηση της Ιαπωνίας έχει αποφασίσει να μη διοργανώσει τους Αγώνες, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, που συνεχίζει να δημιουργεί πολλά προβλήματα σε παγκόσμιο επίπεδο και κανεις δεν μπορεί να πει μετά βεβαιότητας ότι σε έξι μήνες όλα θα λειτουργούν με φυσιολογικούς ρυθμούς.
Λϊγες ώρες μετά τη δήλωση του «ισχυρού άνδρα» της ΔΟΕ στο “Kyodo News” σύμφωνα με την οποία «δεν υπάρχει κανείς λόγος να πιστεύουμε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν θα ξεκινήσουν στις 23 Ιουλίου και δεν υπάρχει plan b γι’ αυτό», οι «Times» με δημοσίευμά τους αποκαλύπτουν πως η ιαπωνική κυβέρνηση έχει αποφασίσει να προβεί στην ακύρωση της κορυφαίας διοργάνωσης του πλανήτη.
Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ιαπωνική κυβέρνηση έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο πρέπει να ακυρωθούν λόγω του κορωνοϊού, πλέον η προσοχή έχει στραφεί στο να διασφαλιστεί πως η πόλη θα μπορεί να αναλάβει τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2032.».
Στο ίδιο κείμενο υπάρχουν δηλώσεις από ανώνυμη πηγή, η οποία τονίζει πως «κανείς δεν θέλει να είναι αυτός που θα πει πρώτος ότι αναβάλλονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες, αλλά υπάρχει ομοφωνία πως είναι πολύ δύσκολο να γίνουν. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα γίνουν.».
naftemporiki/ photo unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης: “Κανείς δεν μπορεί να κακοποιεί ούτε ανθρώπους ούτε ζώα”
- Ουκρανικό ζήτημα: Δριμύ κατηγορώ της Μόσχας κατά του Κιέβου
- Πώς ο δεντροβάτραχος Ιαπωνίας βοήθησε στην ανακάλυψη ισχυρού αντικαρκινικού φαρμάκου
- Eλεγχόμενη έκρηξη ύποπτου αντικειμένου στην Κυψέλη
- «Είναι μια διαδικασία σε εξέλιξη»! Τι ειπώθηκε για τις αμερικανικές επιθέσεις κατά τζιχαντιστών στην Νιγηρία
- Το γυαλί έχει ραγίσει! Η Ζαχάροβα προειδοποιεί τους Ρώσους για τα ταξίδια τους στην Γερμανία
- Η ιστορία του… «Last Christmas» των Wham της επιτυχίας των Χριστουγέννων
- Ποιά είναι η… «Σομαλιλάνδη» που αναγνώρισε το Ισραήλ – Δεν έχει αναγνωριστεί από κανένα άλλο κράτος
- Επίθεση με μαχαίρι και χλωρίνη σε εργοστάσιο στην Ιαπωνία – 15 τραυματίες, vid
- Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Πατησίων λόγω εντοπισμού ύποπτου αντικειμένου
Κύρια Θέματα









