Σημαντικό πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ, καθώς ο Καρίμ Ανσαριφάρντ διαπιστώθηκε πως έχει τραυματιστεί στον αστράγαλο. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική και δεδομένα θα χάσει το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο και το πρώτο ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Τετάρτη. Ο Ιρανός άσος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώτος σκόρερ της «Ένωσης» τραυματίστηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και θα είχε αποφύγει τη ζημιά, αν από την ασυνεννοησία μεταξύ Μπέμπεκ και Τζήλου δεν απαγορευόταν στον Μανόλο Χιμένεθ να τον αντικαταστήσει με τον Νέλσον Ολιβέιρα, όπως είχε αποφασίσει. Ο Πορτογάλος θα κληθεί να σηκώσει το βάρος στην επιθετική γραμμή στα επόμενα τουλάχιστον δύο ματς.
Στο μεταξύ, απόψε θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο ο Ιονούτ Νεντελτσιάρου, προκειμένου να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Εκφράζονται φόβοι πως ο Ρουμάνος έχει υποστεί θλάση. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, συμπεριλαμβανομένου και του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Όσοι έπαιξαν χθες έκαναν αποθεραπεία.
sportfm
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ντονέτσκ: Άνδρας με καλάσνικοφ άνοιξε πυρ μέσα σε σούπερ μάρκετ, vid
- H πινακίδα για τον Χριστό στην πόλη-«σύμβολο» των διεθνιστών προκάλεσε σάλο – ΦΩΤΟ
- Το μέλλον των μπλόκων αποφασίζουν αύριο οι αγρότες της Β. Ελλάδας
- Δένδιας από Σάμο: «Η Ελλάδα δεν έχει διατυπώσει απειλή για οιονδήποτε εκ των γειτόνων μας»
- Ο Πούτιν εκπλήρωσε το όνειρο ενός μικρού κοριτσιού, vid
- Η απίστευτη χριστουγεννιάτικη ιστορία μιας οικογένειας: «Καλέσαμε έναν άστεγο για δείπνο κι έμεινε για 45 χρόνια»
- Κολωνάκι: Συνελήφθη για τη δολοφονία της 87χρονης μητέρας του
- Εξελίξεις λίγο πριν την Πρωτοχρονιά: Θα πάει για… υπογραφές στον Τραμπ ο Ζελένσκι;
- Τρεις κλοπές εξιχνιάστηκαν σε περιοχές της Δράμας – Παραβίασαν μπαλκονόπορτες και πήραν χρήματα και κοσμήματα
- Κορυφώνεται η αγωνία για τους τρεις ορειβάτες που αγνοούνται
Κύρια Θέματα









