Αρκετά βίντεο και φωτογραφίες δημοσιεύονται τελευταία από διάφορα εργοστάσια παραγωγής στρατιωτικού υλικού της Ρωσίας τα οποία βρίσκονται φυσικά ανατολικά της οροσειράς των Ουραλίων και μπορούμε να πούμε ότι έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.
Το ενδιαφέρον μας αφορά, όχι τόσο τα συστήματα τα οποία είναι ολίγον τι γνωστά αλλά, την παραγωγή αυτή καθ’ εαυτή αφού μπορούμε να δούμε την ποιότητά της, το στήσιμό της στο χώρο και να γίνουν αντιληπτές κάποιες εκ των εργασιών που πραγματοποιούνται και η σειρά τους.
Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε εικόνες από το εργοστάσιο κατασκευής αεροσκαφών του Ίρκουτσκ το οποίο επιδιορθώνει και αναβαθμίζει το τελευταίο διάστημα τα Αλγερινά Su-30 MKA μετά από συμβόλαιο μεταξύ της Αλγερίας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κατασκευάζει τα YAK-130 των οποίων ο κύριος ρόλος είναι εκπαιδευτικός και των αεροσκαφών MC-21.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Ακυρώνονται τρεις παραστάσεις του ΚΘΒΕ λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων του
- Θεσ/νίκη: Χειροπέδες σε Έλληνα καταζητούμενο για μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής σχεδόν 30 εκατ. ευρώ
- Μέγαρο Μουσικής: Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για την αρχή του 2026 – Τον Φεβρουάριο το αφιέρωμα στον Ραχμάνινοφ
- Γεωπολιτική «απόδραση» της Ρωσίας μέσω Ιράν – Τεράστια εξέλιξη για την Μόσχα
- Παρίσι: Η διεύθυνση του Λούβρου ανακοίνωσε πως το μουσείο λειτουργεί εν μέρει, παρά την απεργία
- Θεσσαλονίκη: Το ρομπότ Pepper μαθαίνει στους καταναλωτές τα δικαιώματά τους – Δείτε βίντεο
- ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ: Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές 487,9 εκατ. – Επιπλέον 600 εκατ. ευρώ μέχρι 31/12
- Βενεζουέλα: Απέπλευσαν δύο τάνκερ με υποπροϊόντα πετρελαίου
- ΑΑΔΕ: Καταβλήθηκε η τέταρτη δόση της αυξημένης επιστροφής ΕΦΚ πετρελαίου για αγρότες
- Εθνική Στρατηγική Κυβερνοασφάλειας 2026 –2030: Οδικός χάρτης για ένα ασφαλές ψηφιακό μέλλον στην Ελλάδα









