Όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ γνώριζε για την κίνηση που επρόκειτο να κάνουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας και το περιεχόμενο του πανό άνοιξαν στην «Αγια-Σοφιά» την προηγούμενη Τετάρτη.
Παρόλα αυτά, επέλεξε να μην μπλοκάρει την είσοδό τους στο υπό κατασκευή γήπεδο της «Ένωσης».
Το ρεπορτάζ αναφέρει πως είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος, αλλά είναι δεδομένο πως η πόρτα της ΠΑΕ είναι ανοικτή σε οποιονδήποτε θέλει να καταθέσει επίσημη πρόταση.
Όσον αφορά τις φήμες για τον Φιλάρετο Καλτσίδη και τον ανιψιό του, τονίζεται πως δεν είχε καμία σχέση η επαφή που είχαν παρουσία του γιου του πριν από μερικές ημέρες με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.
Σε κάθε περίπτωση, ο Μελισσανίδης εκείνο που έχει τονίσει στους συνεργάτες του είναι πως, αν και όταν φύγει από την ΑΕΚ, θα την αφήσει στην πιο ισχυρή θέση που ήταν ποτέ, με δικό της γήπεδο, δικό της προπονητικό κέντρο, και μηδέν χρέη και μηδέν δάνεια!
sportfm, ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιρανικά αντίποινα και κατά των χωρών του Κόλπου
- Ασημένιος ο τεράστιος Εμμανουήλ Καραλής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου! ΦΩΤΟ, vid
- Ανοικτή επιστολή Ν. Ανδρουλάκη «προς όλους τους στόχους των υποκλοπών και του Predator»
- Σύλληψη αντιπολιτευόμενου δημοσιογράφου στην Τουρκία προκαλεί συζητήσεις
- Εικόνες… Ουκρανίας στο Ισραήλ μετά τον ιρανικό βομβαρδισμό – Νέες απειλές Τραμπ – Vid
- Βία ανηλίκων: Η συνεργασία θεσμών, εκπαιδευτικών και γονέων, το «κλειδί» για την πρόληψη
- «Sold out» οι θέσεις για να μάθουν το “ποντίκι” και την “μνήμη” τα ΚΑΠΗ στη Θεσσαλονίκη
- Σαν σήμερα 22 Μαρτίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Λάρισα: Ξεκινά εν μέσω συγκρούσεων η δίκη για τα Τέμπη
- Καιρός σήμερα: Πού θα βρέξει – Στους 17 βαθμούς η θερμοκρασία – Αναλυτικά η πρόγνωση









