Θετικά νέα προέκυψαν απ’ τα τελευταία τεστ που υποβλήθηκαν οι παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη του Παναθηναϊκού, καθώς δεν υπήρξε κάποιο κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα. Ένα τέτοιο νέο ήρθε και από την πλευρά του Μαουρίσιο και ο μέσος του τριφυλλιού έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να επιστρέψει από την Βραζιλία.
Ο 32χρονος μέσος θα αναχωρήσει από τη Φορταλέζα και θα έρθει στην Ελλάδα μέσω Σάο Πάουλο και Παρισιούαργά το βράδυ (6/1). Τα μέλη του ιατρικού τιμ θα τον υποβάλλουν σε νέα τεστ αλλά και σε άλλες εξετάσεις, προκειμένου να είναι σίγουροι ότι είναι απολύτως καλά στην υγεία του.
Δύσκολα πάντως να προλάβει το κυριακάτικο (10/1) παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Λεωφόρο για τη 16η αγωνιστική της Super League, διότι έχει χάσει πολλές προπονήσεις και θα παλέψει να είναι έτοιμος στις 17/1 με τον Άρη στο Βικελίδης.
sport24
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δίκη για την υπόθεση Novartis: Οι ποινές φυλάκισης που ανακοινώθηκαν
- Δήλωση Σαμαρά για τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis
- Πεσκόφ για Ουκρανία: «Το ΝΑΤΟ εμπλέκεται de facto σε αυτόν τον πόλεμο»
- Ρωμανός: «Το πότισμα αυτών των λεφτόδεντρων, το πληρώσαμε πάρα πολύ ακριβά ως κοινωνία»
- Χαλκιδική: Τουρίστρια κατήγγειλε ότι η πεντάχρονη κόρη της δέχθηκε επίθεση από λύκο σε παραλία
- Άκης Σκέρτσος: Τι είπε για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ
- ΔΥΠΑ: Ξεκινά νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων-πρώην εργαζομένων της εταιρείας «Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ»
- «Μπουρλότο» και στα Βαλκάνια; Σύμφωνα με τους Ρώσους, ετοιμάζεται «Σερβική Μαϊντάν»
- Βέροια: 5ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αιγών – «Η λύρα στους δρόμους του Μ. Αλέξανδρου»
- Το συγκρότημα κατοικιών του Ντέιβιντ Λιντς πωλείται στην τιμή των 15 εκατομμυρίων δολαρίων
Κύρια Θέματα

















