Θετικά νέα έρχονται για την κατάσταση του Ομάρ Ελαμπντελαουί από την Τουρκία.
Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ βασιζόμενα σε πηγές από τους θεράποντες ιατρούς, ο Νορβηγός δεξιός μπακ της Γαλατάσαραϊ παρουσιάζει σημαντική βελτίωση στο δεξί μάτι, που είχε υποστεί και τη μεγαλύτερη ζημιά από την έκρηξη πυροτεχνήματος την παραμονή της πρωτοχρονιάς.
Όπως αναφέρεται, ο 29χρονος άσος θα ακολουθήσει θεραπεία με ειδικές σταγόνες στα μάτια για 40 μέρες και εκτιμάται πως θα είναι σε θέση να ξαναπαίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο.
«Οι γιατροί που μίλησα μου είπαν πως δεν θα γίνει πιλότος μαχητικού αεροσκάφους, δεν θα βλέπει όπως πριν, αλλά ο τραυματισμός που υπέστη δεν θα τον εμποδίσει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο», ανέφερε ο ρεπόρτερ Φατίχ Αλταϊλί για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού.
SPORTFM
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- To χιούμορ του Τσακ Νόρις στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε για τα 86α γενέθλιά του
- Τ. Θεοδωρικάκος: «Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστούν και νέα μέτρα στήριξης της κοινωνίας και της οικονομίας»
- Νέες επιχειρήσεις των ΗΠΑ στον Ειρηνικό κατά των «ναρκοτρομοκρατών»
- Απίστευτη: 96χρονη Αμερικανίδα με εκατομ. ακολούθους μακιγιάρεται και ντύνεται για τα γενέθλιά της σε viral βίντεο!
- Πώς είναι να ζεις στο κέντρο της Αθήνας με παιδιά; Οι επίμονοι κάτοικοι του κέντρου απαντούν
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 27 Μαρτίου
- ΗΠΑ-Ισραήλ χτύπησαν πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν – Παγκόσμια ανησυχία για τη ραδιενέργεια
- Περίπου 260.000 θαυμαστές στη Σεούλ για τη μεγάλη επιστροφή των BTS, vid
- Τι ανακοίνωσε διεθνιστικός οικονομικός οίκος για την Ελλάδα
- Ταξί: Τη Δευτέρα ψηφίζεται το ν/σ – Αφαιρείται η “παρακώλυση συγκοινωνιών” από τους λόγους ανάκλησης άδειας ΕΔΧ









