Η γυναίκα έχει μπει σε καραντίνα 14 ημερών.
Από τα 207 rapid test που έγιναν σε όσους επέστρεψαν τις προηγούμενες μέρες από το Ντουμπάι, όπου βρέθηκαν για την υποδοχή του νέου έτους, μέχρι στιγμής και σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ένα έχει βρεθεί θετικό.
Πρόκειται για γυναίκα, η οποία μένει στην Αττική και την παρέλαβε από το αεροδρόμιο βαν της Πολιτικής Προστασίας και την μετέφερε στο σπίτι της, όπου θα μείνει σε καραντίνα για 14 μέρες.
Υπενθυμίζεται ότι πλήθος Ελλήνων celebrities υποδέχθηκε το 2021 στο κλαμπ NAMMOS, ενώ στο Ντουμπάι βρέθηκε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς που προτίμησε το εστιατόριο Cipriani.
Σήμερα (04.01.2020) αναμένεται να επιστρέψουν από το Ντουμπάι όπου πέρασαν την Πρωτοχρονιά κι άλλοι Έλληνες. Όλοι τους θα υποβληθούν σε τεστ και θα μείνουν σε καραντίνα.
Οι πρώτοι Έλληνες που πέρασαν τις γιορτές στο Ντουμπάι επέστρεψαν στην Ελλάδα το Σάββατο (02.01.2021) και την Κυριακή (03.01.2021). Μετά το σάλο που προκλήθηκε, παρά το γεγονός πως είχαν αρνητικό τεστ 72 ωρών, αποφασίστηκε να τους γίνει και rapid test στο αεροδρόμιο
(Newsit – φωτο: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η χώρα που μπορεί να αλλάξει το «παιχνίδι» ακόμα και αν τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Ιράν
- Στις Βρυξέλλες ο ΥΠΕΝ Στ. Παπασταύρου για το Συμβούλιο των Υπουργών Ενέργειας της ΕΕ
- Η Τεχεράνη “δεν βλέπει κανέναν λόγο να διαπραγματευτεί” με τις ΗΠΑ, λέει ο Ιρανός ΥΠΕΞ
- ΠΟΜΙΔΑ: Η νέα διαδικασία έκδοσης διαταγών πληρωμής και απόδοσης μισθίου από δικηγόρους
- Τροχαίο ατύχημα στο Ναύπλιο – Όχημα καρφώθηκε σε πυλωτή πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)
- Αιματοχυσία και στον Λίβανο – 850 νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα τις τελευταίες 2 εβδομάδες
- Μυστηριώδης δυσοσμία ταλαιπωρεί Νεοϋορκέζικη γειτονιά – Μυρίζει σαν «σάπια αυγά» και «καίει τα μάτια»
- Χρυσά Βατόμουρα: Το «War of the Worlds» στην κορυφή των χειρότερων ταινιών της χρονιάς
- «Ξύπνησε» ξανά το ηφαίστειο Κανλάον στις Φιλιππίνες – Εκτόξευσε τέφρα σε ύψος πέντε χιλιομέτρων, vid
- Ο Πάπας απευθύνει έκκληση για εκεχειρία: «Εδώ και δύο εβδομάδες, οι άνθρωποι της Μ. Ανατολής υποφέρουν»









