Ο λόγος για τον Ντάμιαν Σιμάνσκι, ο οποίος διαγνώσθηκε θετικός στον ιό, κάτι που σημαίνει ότι θα ακολουθήσει όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας με απομόνωση και αποχή από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Ετσι τίθεται νοκ άουτ και από το ντέρμπι της Κυριακής (3/1) εναντίον του Ολυμπιακού.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Σιμάνσκι
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ντάμιαν Σιμάνσκι βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19 κατά τον σημερινό έλεγχο, που πραγματοποιήθηκε στα Σπάτα.
Ο διεθνής Πολωνός μέσος έχει ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί, ενώ έχουν ακολουθηθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Ευχές από την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια στον Ντάμιαν για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα. Μεγάλη προσοχή απ’ όλους μας και υγεία σε όλους τους συνανθρώπους μας».
(iefimerida)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ρωσικά drones συνεχίζουν να εξολοθρεύουν ό,τι κινείται στο ουκρανικό μέτωπο, vid
- Νεκρός άνδρας στη θάλασσα της Γαύδου κινητοποίησε τις αρχές
- Ποιό είναι το πρόβλημα με την Δύσ ησε σχέση με την Ρωσία; Τι ειπώθηκε
- Έχει και συνέχεια με τα ρωσικά όπλα! Δεν θέλουν να ξέρουν τι τους περιμένει στο μέλλον
- Λεωφορείο οπαδών της Μπαρτσελόνα τυλίχτηκε στις φλόγες – Είχαν ανάψει φωτοβολίδες! vid
- Ένα νέο κβαντικό bit του Πανεπιστημίου Πρίνστον διαρκεί τρεις φορές περισσότερο
- Nίκος Ταχιάος: Μες στη χρονιά η δημοπράτηση του Κόμβου Σκαραμαγκά και της νέας εξόδου στη Μεταμόρφωση
- Η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην υποκριτική
- Φορονομοσχέδιο: Ονομαστική ψηφοφορία θέλει η ΝΔ
- Νότια Κορέα: 5 άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι σε ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό, vid









