χαρακτηρίζοντάς τα “ιστορικές νίκες”.
Έπειτα από εβδομάδες που ο Τραμπ επιμένει ότι θα συνεχίσει τη μάχη του για να παραμείνει στην προεδρία, ανήρτησε ένα βίντεο στο Twitter: “Πρέπει να μας θυμούνται για όσα έχουν γίνει”.
Στο μήνυμά του εξήρε τα επιτεύγματα της κυβέρνησής του, ανάμεσα στα οποία, όπως ανέφερε ο ίδιος, είναι η διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού και η ανοικοδόμηση της οικονομίας των ΗΠΑ.
Αρχικά ο Τραμπ ήταν προγραμματισμένο να παραστεί σε ένα πάρτι για την πρωτοχρονιά στο θέρετρό του στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα.
Ο Λευκός Οίκος δεν έδωσε εξηγήσεις για την εσπευσμένη του επιστροφή στην Ουάσινγκτον, όμως συμπίπτει με την αντιπαράθεση του απερχόμενου προέδρου με το Κογκρέσο μετά το βέτο που άσκησε στο νομοσχέδιο για τις αμυντικές δαπάνες, το αίτημά του να δοθεί μεγαλύτερη οικονομική βοήθεια στις οικογένειες που επλήγησαν από την πανδημία, καθώς και με την όξυνση των σχέσεων των ΗΠΑ με το Ιράν.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Άγρια επίθεση 16χρονου σε 15χρονο στην Ανατολή Ιωαννίνων – Του έσπασε την κάτω γνάθο
- Β. Σπανάκης: Έρχεται νέος ληξιαρχικός νόμος και αναβάθμιση του Ειδικού Ληξιαρχείου
- Η… βόλτα της Φινλανδής πρώην πρωθυπουργού στο «εμπόλεμο» Κίεβο, vid
- Αγία Πετρούπολη: Η FSB απέτρεψε απόπειρα δολοφονίας σημαντικού προσώπου
- Παπαστεργίου: Πάμε να κτίσουμε μία Ελλάδα ψηφιακή
- Κυρανάκης: «Ξεκίνησε η λειτουργία της πλατφόρμας καταγγελιών report.oasa.gr»
- Πυρκαγιά σε παλιά καφετέρια στους Αγίους Αναργύρους – Δείτε εικόνες
- Ζαχαράκη: «Δεν καταργούνται οι πανελλήνιες, θα προσμετρώνται οι βαθμοί και των τριών τάξεων του Λυκείου»
- ΗΠΑ: Θανατοποινίτης εκτελείται στη Φλόριντα – Είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου τα πεθερικά και την κουνιάδα του
- Ο «Δράκος» επιβεβαίωσε πως τα πράγματα αλλάζουν! Από τις πιο σημαντικές δηλώσεις που έγιναν
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΟΠΕΚΕΠΕ
