Αστυνομικοί και συνοριοφύλακες θα κάνουν περιπολίες στους δρόμους της Λετονίας την Πρωτοχρονιά προκειμένου να διασφαλίσουν ότι τηρείται το μέτρο της νυχτερινής απαγόρευσης της κυκλοφορίας, που στοχεύει στο να αποτρέψει τις συναθροίσεις πολιτών, καθώς τα κρούσματα νέου κορονοϊού αυξάνονται στη χώρα.
Η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα διαρκέσει όλο το Σαββατοκύριακο.
Περισσότεροι από 2.000 αστυνομικοί, με τη συμβολή συνοριοφυλάκων και της Εθνοφρουράς, θα κάνουν περιπολίες στους δρόμους όσο διαρκεί η απαγόρευση της κυκλοφορίας, κατά την οποία θα επιτρέπεται οι πολίτες να βγαίνουν από τα σπίτια τους μονάχα για λόγους υγείας ή για να πάνε στην εργασία τους.
“Η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα βοηθήσει στο να αποτραπεί η ολοκληρωτική καταστροφή”, δήλωσε ο πρόεδρος Έγκιλς Λένιτς, στο δημόσιο ραδιόφωνο.
Σύμφωνα με τον ίδιο οι επαφές μεταξύ των πολιτών τα Χριστούγεννα στάθηκαν αιτία η Λετονία, όπως και οι γείτονές της Εσθονία και Λιθουανία, να ανακοινώσουν ρεκόρ μολύνσεων COVID-19.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Ρονάλντο απάντησε για πρώτη φορά αν ο Μέσι είναι καλύτερος παίκτης!
- Οι διεθνιστές πήραν την Νέα Υόρκη – Πρώτος μουσουλμάνος δήμαρχος ο Ζόραν Μαμντάνι
- Από τότε φαινόταν το ταλέντο! Η Κλαυδία νήπιο τραγουδά “Στην Αυλή του Παραδείσου”, vid
- Παντού βρίσκεις έναν Έλληνα! Ξένη tiktoker μαθαίνει ελληνικά στη μέση του δρόμου,vid
- Η Σερβία καλείται να λάβει σημαντικές αποφάσεις μετά τη ρωσική προειδοποίηση
- Μια νέα αρχιτεκτονική! Χέρι-χέρι θα βαδίσουν «Αρκούδα» και «Δράκος»
- Πειραιάς: 48χρονος έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι – Τον έσωσε λιμενικός
- Απόκοσμο «κρανίο» εμφανίζεται σε ένα γιγάντιο ηφαιστειακό λάκκο στη Σαχάρα – Δείτε εικόνες
- 8 κανόνες καθαρισμού που μπορούν να ακολουθήσουν ακόμη και οι πιο πολυάσχολοι άνθρωποι
- «Θέλαμε να ρίξουν μια ματιά στα νέα μας όπλα»! Τι αποκάλυψε ο Πούτιν για το ΝΑΤΟ









