Τα εμβόλια έφτασαν στο νησί με το πλοίο των Μινωικών Γραμμών και η μεταφορά τους έγινε με αυστηρά μέτρα ασφαλείας από δυνάμεις του Λιμενικού και της Αστυνομίας.
Την πρώτη παρτίδα εμβολίων που μεταφέρθηκε σε χώρο που την ευθύνη έχει ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Κρήτης, συνόδευσε ο γενικός διευθυντής του ΣΥΦΑΚ. Τα εμβόλια φυλάσσονται ήδη σε ειδικές αποθήκες και θα παραμείνουν εκεί μέχρι να ξεκινήσει η διανομή τους στα εμβολιαστικά κέντρα και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες του νησιού.
Η έναρξη του πρώτου κύματος εμβολιασμών σύμφωνα με τη διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Λένα Μπορμπουδάκη είναι την ερχόμενη Δευτέρα, με το σχεδιασμό να περιλαμβάνει αρχικά το υγειονομικό προσωπικό των νοσοκομείων και τις διοικήσεις των Νοσοκομείων και της 7ης ΥΠΕ. Ο εμβολιασμός την ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει στα Νοσοκομεία στις οκτώ το πρωί και θα διαρκέσει έως τις εννέα το βράδυ.
photo unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ακόμα και στην Ιρλανδία η τοπική κυβέρνηση μειώνει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα
- Η Γαλλία καλεί το Ισραήλ να μην προχωρήσει σε κατάληψη εδαφών στο νότιο Λίβανο
- Μαρινάκης: Δυνατότητα για επιπλέον μέτρα εφόσον η κρίση κλιμακωθεί
- Το ΒΙΝΤΕΟ με τον Ερντογάν που προκάλεσε σάλο στην Τουρκία
- Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν απελευθερώνουν Αμερικανό κρατούμενο
- Πώς δρούσε το κύκλωμα με τις εικονικές εταιρείες και τις απάτες εκατομμυρίων
- Όλα τα βλέμματα στραμμένα στην Μελάνια Τραμπ αύριο στον Λευκό Οίκο – Η συνάντηση με την Μπριζίτ Μακρόν
- Οι «Πέρσες» του Αισχύλου «ανεβαίνουν» στο Μπουένος Άιρες – ΦΩΤΟ
- Μπακαλιάρος σκορδαλιά: Συμβουλές για ξαρμύρισμα και το μυστικό για να γίνει τραγανός
- Δένδιας: Η αναγκαιότητα της παρουσίας της Ελλάδας στην Κύπρο θα αξιολογείται διαρκώς









