Μία 32χρονη ειδικευόμενη ογκολόγος στο νοσοκομείο Αττικόν ήταν το πρώτο περιστατικό αλλεργικής αντίδρασης στο εμβόλιο του κορωνοϊού στην χώρα μας.
Η γυναίκα έκανε το εμβόλιο τη Δευτέρα, στο νοσοκομείο Αττικόν όπου και εργάζεται και στη συνέχεια παρουσίασε ταχυκαρδία με αποτέλεσμα να της χορηγηθούν αντισταμινικά φάρμακα.
Όπως αναφέρει δεν είχε ιστορικό αλλεργιών. «Δεν είχα και ιστορικό αλλεργιών οπότε δεν ήμουν φοβισμένη. Ούτε και είμαι, ούτε φοβήθηκα. Ήταν κάτι συμπτώματα που ήταν αλλεργικής φύσεως. Καλό είναι να γνωρίζει ο κόσμος ότι δεν είναι πέραν του ότι ήταν μια μέτρια αλλεργική αντίδραση», είπε χαρακτηριστικά.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ιράν καλεί τις γειτονικές του χώρες να εκδιώξουν τις αμερικανικές δυνάμεις
- Όταν ο νόμος συναντά την φαντασία: Δείτε πώς μεταφέρουν τους σκύλους τους στο μετρό της Νέας Υόρκης (ΒΙΝΤΕΟ)
- Η Τεχεράνη απορρίπτει τις φήμες για την υγεία του νέου αγιατολάχ
- Ρεσάλτο των σουηδικών αρχών σε πλοίο που μετέφερε ρωσικό πετρέλαιο, vid
- Περίμεναν την άφιξη υπουργού…αλλά! ΒΙΝΤΕΟ
- Η Ουάσινγκτον καλεί τους Αμερικανούς να εγκαταλείψουν αμέσως το Ιράν
- Ιράν και Τραμπ απορρίπτουν τις συνομιλίες: Ο πόλεμος συνεχίζεται, οι τιμές ανεβαίνουν
- Oι αστέρες της Ατλέτικο Μαδρίτης ντύθηκαν Peaky Blinders – Το γήπεδο μεταφέρθηκε στο…1930! vid
- Το Ιράν ανακοινώνει νέες εκτοξεύσεις πυραύλων εναντίον του Ισραήλ
- Σεισμός 4,5 Ρίχτερ ανοιχτά της Παλαιοχώρας Χανίων









