Θα είναι «απολύτως απαραίτητο»!!! Προ των πυλών το ψηφιακό πιστοποιητικό στην Ελλάδα (vid)

Αποφασίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση...

Κατά την ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, αναφέρθηκε στο ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού, το οποίο, όπως σχολιάζουν μέσα ενημέρωσης, θα είναι σε λίγο απολύτως απαραίτητο.

Σύμφωνα με τον κ. Θεμιστοκλέους, όσοι θα λαμβάνουν και την δεύτερη δόση του εμβολίου, θα μπορούν να λαμβάνουν σε ψηφιακή μορφή πιστοποιητικό εμβολιασμού, το οποίο θα μπορούν να το αξιοποιούν για προσωπική χρήση και θα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία του εμβολιαζόμενου (πότε εμβολιάστηκε κλπ.).

Τις ώρες που γράφονται αυτές οι γραμμές εξετάζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση το πού θα χρησιμοποιείται: Θα χρησιμοποιείται για ταξίδια στο εσωτερικό και το εξωτερικό;;; Θα αφορά τους φοιτητές που θέλουν να σπουδάσουν στο εξωτερικό;;; Εκείνους που θέλουν να εργαστούν έξω;;;

Όπως αντιλαμβάνεστε, η κινητικότητα χωρίς το εμβόλιο μειώνεται αισθητά!

Νωρίτερα σήμερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, κ. Πιερρακάκης ανέφερε ότι θα υπάρχει σίγουρα απόδειξη εμβολιασμού, αλλά το θέμα πρέπει πρώτα να συζητηθεί σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, γιατί εμπλέκονται οι ευρωπαϊκές αρχές και ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί