Την πραγματοποίηση τριών εκτοξεύσεων του διαστημικού πυραύλου μεταφοράς Proton-M από το κοσμοδρόμιο Μπαϊκονούρ το 2021 ετοιμάζει η Ρωσία, σύμφωνα με πηγή της ρωσικής διαστημικής βιομηχανίας που μίλησε στο πρακτορείο Sputnik.
Ο συγκεκριμένος προγραμματισμός, θα τριπλασιάσει τις εκτοξεύσεις του Proton-M σε σχέση με το 2020, αφού κατά το έτος που μας πέρασε, πραγματοποιήθηκε μόνο μία εκτόξευση του συγκεκριμένου πυραύλου, προκειμένου να τοποθετηθούν σε τροχιά οι δορυφόροι τηλεπικοινωνιών Express-80 και Express-103.
«Τον επόμενο χρόνο, προγραμματίζονται τρεις εκτοξεύσεις Proton-M», δήλωσε συγκεκριμένα η πηγή της διαστημικής βιομηχανίας στο πρακτορείο Sputnik.
Εκπρόσωπος της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας Roscosmos δήλωσε στο πρακτορείο Sputnik πως, το πρόγραμμα εκτόξευσης για το 2021 δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.
Σύμφωνα με ένα σχέδιο προγράμματος που έλαβε το πρακτορείο Sputnik, η εκτόξευση ενός πυραύλου μεταφοράς Proton-M με τη νέα μονάδα Nauka (Επιστήμη) από το διαστημικό κέντρο του Μπαϊκονούρ έχει προγραμματιστεί για τις 15 Ιουλίου.
sputnik/ photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χριστός ετέχθη! Χρόνια Πολλά
- Το Hubble της NASA αποκάλυψε το «Σάντουιτς του Δράκουλα», τον μεγαλύτερο δίσκο δημιουργίας πλανητών , vid
- Θεσσαλονίκη: Πάνω από πέντε κιλά κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου Roxy
- Μακελειό στη Νιγηρία: Έκρηξη σε τζαμί την ώρα της προσευχής – Τουλάχιστον επτά νεκροί και πολλοί τραυματίες
- Λάρισα: Παραμένουν στο μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες – Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις και μετά τις γιορτές
- Βαρσοβία: Συνελήφθη ο Πολωνός πρεσβευτής στο Παρίσι – Ερευνάται για υπόθεση διακίνησης πλαστών πτυχίων
- Ζ. Κωνσταντοπούλου: Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά σε όποιον αγωνίζεται και διεκδικεί
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 2 Ιανουαρίου
- Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρό 7χρονο αγόρι σε τροχαίο- Τραυματίστηκαν οι γονείς
- Απίστευτες εξελίξεις που δείχνουν πως μετατρέπεται ένα κράτος για συγκεκριμένους σκοπούς









