Ο 58χρονος ηθοποιός αποχαιρέτησε τον ρόλου που ξεκίνησε τον Οκτώβριο ως φιλοξενούμενος στο σόου, μέσω Twitter, γράφοντας: «Αν και η θητεία μου ήταν μόνο για 6 εβδομάδες, είμαι ενθουσιασμένος που εκλέχθηκα ως πρόεδρος του SNL σας… το υπέρτατο καθήκον στην κωμωδία».
Ο Κάρεϊ είχε συμφωνήσει να υποδυθεί τον Μπάιντεν μέχρι τις εκλογές, ενώ σύμφωνα με το CNN η απόφαση να σταματήσει ο ρόλος ήταν του Κάρεϊ, καθώς θα του ήταν δύσκολο να πηγαινοέρχεται από το Λος Άντζελες που ζει στη Νέα Υόρκη από όπου μεταδίδεται το SNL για πολύ καιρό ακόμα.
Ο Κάρεϊ έκανε το ντεμπούτο του σαν Μπάιντεν στην πρεμιέρα της 46ης σεζόν της σατιρικής εκπομπής του NBC τον Οκτώβριο, αναλαμβάνοντας έναν ρόλο που είχαν προηγουμένως παίξει οι Woody Harrelson, Jason Sudeikis και John Mulaney.
Προς το παρόν, το δίκτυο δεν έχει ανακοινώσει εάν θα υπάρξει αντικατάσταση του ηθοποιού στα μελλοντικά επεισόδια του SNL.
naftemporiki/ photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο