σύμφωνα με την οποία η Ρωσία αποκλείεται για δύο χρόνια από τις μεγάλες παγκόσμιες διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο το 2021 και των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου το 2022, για παράβαση των κανόνων κατά του ντόπινγκ.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σχολιάζοντας την απόφαση του CAS δήλωσε: «Εμείς φυσικά εκφράζουμε την λύπη μας σε σχέση με την απόφαση αυτή» την οποία «φυσικά βλέπουμε αρνητικά».
Την ίδια στιγμή ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου θεωρεί ότι είναι σημαντικό που η απόφαση της CAS επιτρέπει στους Ρώσους αθλητές να συμμετέχουν σε διεθνείς διοργανώσεις . «Αυτό θα τους βοηθήσει να διατηρήσουν την διεθνή τους παρουσία και την αθλητική τους φόρμα. Είναι πολύ σημαντικό» δήλωσε ο Πεσκόφ, προσθέτοντας ότι η Ρωσία «θα συνεχίσει να αγωνίζεται κατά του ντόπινγκ σαν το μεγαλύτερο κακό σ’ αυτόν τον τομέα όπως επανειλημμένα έχει πει ο Ρώσος πρόεδρος σε ομιλίες του».
Τέλος προσέθεσε ότι η Ρωσία θα συνεχίσει να διατηρεί στενές επαφές με τους διεθνείς αθλητικούς οργανισμούς.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισραηλινές Ε.Δ.: Βερολίνο, Παρίσι και Ρώμη είναι εντός εμβέλειας των ιρανικών πυραύλων
- Σύλληψη πασίγνωστου γκαλερίστα: Τι λέει η ΕΛΑΣ για τις κατασχέσεις έργων τέχνης
- Τραμπ για πρώην διευθυντή του FBI: «Χαίρομαι που πέθανες»
- Ο αμερικανικός στρατός λέει ότι έχει “μειώσει” την ιρανική απειλή στο Στενό του Ορμούζ
- Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησαν τις απολυμάνσεις στο λιμάνι για την αποτροπή μετάδοσης του αφθώδη πυρετού
- Φτιάξτε τέλειο αυγό ποσέ με μια κατσαρόλα! Το viral βίντεο του TikTok
- «Βρέχει» ιρανικούς πυραύλους στο Ισραήλ – Χτυπήθηκε πόλη με πυρηνικές εγκαταστάσεις – Vid
- Για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία δεν μιλάει κανένα δυτικό ΜΜΕ – Vid
- Η τάση στα ραντεβού που οι γυναίκες λένε ότι οι άντρες τις εγκαταλείπουν…στην ερημιά! vid
- Οι Ιρανοί χτύπησαν αμερικανικές βάσεις σε Κουβέιτ και ΗΑΕ









