Στον εξαφανισμένο 42χρονο Γιώργο Γρηγοριάδη που χάθηκε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου από την παραλία Οφρυνίου, στην Τούζλα Καβάλας, ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου στην περιοχή της Ευκαρπίας Σερρών, μετά από την αναγνώριση των οικείων του.
Το πρωί της Τετάρτη, εντοπίστηκε από πολίτη το αυτοκίνητό του, σε αγροτικό δρόμο ανάμεσα στην παλιά γέφυρα Στρυμώνα και Ευκαρπίας στην παλιά εθνική οδό προς Νιγρίτα.
Σύμφωνα με το kavalanews.gr, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας δυο χιλιόμετρα πιο μακριά, εντοπίστηκε το πτώμα του άνδρα μέσα σε αρδευτικό κανάλι. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και ιατροδικαστής που ερευνούν τις συνθήκες θανάτου του θύματος, ο οποίος ήταν πατέρας ενός ανήλικου παιδιού.
Την ίδια ώρα όπως αναφέρει το makthes.gr, σε πισώπλατο με αμβλύ αντικείμενο αποδίδει ο ιατροδικαστής τον θάνατο του θύματος.
newsbomb/ photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επίθεση στο Σίδνεϊ: Ημέρα εθνικού πένθους μεθαύριο Κυριακή στην Αυστραλία
- Αμερικανική αγορά: Η Ελλάδα αναδείχθηκε «Καλύτερος τουριστικός προορισμός» για πέμπτη συνεχή χρονιά
- Τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια – 27χρονος οδηγός μηχανής σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με τρόλεϊ
- Κ. Τσουκαλάς: Μετά τα τελεσίγραφα ήρθαν οι απειλές της κυβέρνησης κατά των αγροτών
- ΣΤΑΣΥ: Ενίσχυση των δρομολογίων του μετρό τις Κυριακές 21 και 28/12, που τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά
- Κλιμακώνονται τα αγροτικά μπλόκα στη Μακεδονία
- Πρίγκιπας του Ντουμπάι δείχνει εντυπωσιακό κεραυνό να χτυπά το Μπουρτζ Χαλίφα, vid
- Πίεση του Τραμπ στον Ζελένσκι για να τελειώνει το θέμα της Ουκρανίας
- Η αποτίμηση Πούτιν για το 2025: «Έχουμε το πάνω χέρι στο μέτωπο, η Ουκρανία δεν θέλει ειρήνη» – LIVE
- Έχουν και τα ρομπότ-κούριερ στη Ρωσία τα απρόοπτά τους! ΒΙΝΤΕΟ









