Οριστικά τους ανίσχυρους θα είναι ο Ολυμπιακός στην κλήρωση του Europa League εάν τελικά καταφέρει να πάρει την πρόκριση μετά και την ολοκλήρωση της φάση των ομίλων του Champions League.
Αυτό συμβαίνει διότι εάν πάρουν οι ερυθρόλευκοι το εισιτήριο για την άλλη ευρωπαϊκή διοργάνωση θα το έχουν κάνει συγκεντρώνοντας μόλις 6 βαθμούς.
Έτσι στην κλήρωση οι πιθανοί αντίπαλοι θα είναι οι τέσσερις ομάδες που έχουν τερματίσει στην ίδια θέση με αυτούς αλλά έχοντας συγκεντρώσει τους περισσότερούς βαθμούς από όλους.
Έτσι υπάρχει ενδεχόμενο, ο Ολυμπιακός να τεθεί αντιμέτωπος με Ρεάλ Μαδρίτης, Αταλάντα, Μπριζ και Λειψία, δηλαδή, τις ομάδες που βρίσκονται στις τρίτες θέσεις των άλλων ομίλων έχοντας συγκεντρώσει περισσότερους πόντους από τη γενικότερη λίστα των τρίτων.
Φυσικά, θα πρέπει να περιμένουμε και την επόμενη αγωνιστική για να οριστικοποιηθούν οι βαθμολογίες και οι… πιθανοί αντίπαλοι.
SPORTFM
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο αμερικανικός στρατός λέει ότι έχει “μειώσει” την ιρανική απειλή στο Στενό του Ορμούζ
- Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησαν τις απολυμάνσεις στο λιμάνι για την αποτροπή μετάδοσης του αφθώδη πυρετού
- Φτιάξτε τέλειο αυγό ποσέ με μια κατσαρόλα! Το viral βίντεο του TikTok
- «Βρέχει» ιρανικούς πυραύλους στο Ισραήλ – Χτυπήθηκε πόλη με πυρηνικές εγκαταστάσεις – Vid
- Για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία δεν μιλάει κανένα δυτικό ΜΜΕ – Vid
- Η τάση στα ραντεβού που οι γυναίκες λένε ότι οι άντρες τις εγκαταλείπουν…στην ερημιά! vid
- Οι Ιρανοί χτύπησαν αμερικανικές βάσεις σε Κουβέιτ και ΗΑΕ
- Πόλεμος στη Μ. Ανατολή: Αυτό ειπώθηκε για τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο
- ΒΙΝΤΕΟ με εκτοξεύσεις πυραύλων βόρεια της Κύπρου
- Τηλεφωνική συνδιάλεξη του Ινδού πρωθυπουργού Μόντι με τον Ιρανό πρόεδρο Πεζεσκιάν









