Οριστικά τους ανίσχυρους θα είναι ο Ολυμπιακός στην κλήρωση του Europa League εάν τελικά καταφέρει να πάρει την πρόκριση μετά και την ολοκλήρωση της φάση των ομίλων του Champions League.
Αυτό συμβαίνει διότι εάν πάρουν οι ερυθρόλευκοι το εισιτήριο για την άλλη ευρωπαϊκή διοργάνωση θα το έχουν κάνει συγκεντρώνοντας μόλις 6 βαθμούς.
Έτσι στην κλήρωση οι πιθανοί αντίπαλοι θα είναι οι τέσσερις ομάδες που έχουν τερματίσει στην ίδια θέση με αυτούς αλλά έχοντας συγκεντρώσει τους περισσότερούς βαθμούς από όλους.
Έτσι υπάρχει ενδεχόμενο, ο Ολυμπιακός να τεθεί αντιμέτωπος με Ρεάλ Μαδρίτης, Αταλάντα, Μπριζ και Λειψία, δηλαδή, τις ομάδες που βρίσκονται στις τρίτες θέσεις των άλλων ομίλων έχοντας συγκεντρώσει περισσότερους πόντους από τη γενικότερη λίστα των τρίτων.
Φυσικά, θα πρέπει να περιμένουμε και την επόμενη αγωνιστική για να οριστικοποιηθούν οι βαθμολογίες και οι… πιθανοί αντίπαλοι.
SPORTFM
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τραγωδία στο Νησέλλι Ημαθίας: Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες σε τροχαίο
- Ληστές για κλάματα: Πήραν το ΑΤΜ… όμηρο, vid
- Το χριστουγεννιάτικο μετρό στη Μόσχα είναι το κάτι άλλο, vid
- KKE για αγρότες: «Όσο κι αν προσπαθεί η κυβέρνηση… είναι βέβαιο ότι θα φάει τα μούτρα της»
- Ποιός ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα» βάζοντας τον… Αλλάχ μέσα;
- Μόσχα: Υπάρχει «αργή αλλά σταθερή πρόοδος» στις ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ
- Δήμος Αθηναίων: Χριστουγεννιάτικο γεύμα αγάπης για 1.300 άστεγους και οικονομικά ευάλωτους παρουσία Χ. Δούκα
- Ν. Χαρδαλιάς: «Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης, της συνύπαρξης και της ελπίδας»
- Νικητής του Powerball κέρδισε το αστρονομικό ποσό των 1,82 δις δολαρίων, το δεύτερο μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία
- Ο Πούτιν ευχήθηκε “καλά Χριστούγεννα” στον Τραμπ – Το “καρφί” για τη Βενεζουέλα









