Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετά την εκτός έδρας ήττα του από την Αϊντχόφεν βρίσκεται στην τρίτη θέση του 5ου Ομίλου (1. Γρανάδα 10 β., 2. Αϊντχόφεν 6 β., 3. ΠΑΟΚ 5 β., Ομόνοια 1 β.) και θέλει το «τρίποντο» για να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης στους «32» της διοργάνωσης, ό,τι κι αν γίνει στο ματς Γρανάδα-Αϊντχόφεν.
Με πολλές επιλογές στους σχηματισμούς της ομάδας σε άμυνα, κέντρο και επίθεση ο Πάμπλο Γκαρσία θα παίξει σαφώς επιθετικά και θα επιδιώξει να «σφραγίσει» την αμυντική γραμμή της ομάδας του στις όποιες φιλοδοξίες των γηπεδούχων. Μετά και την τελευταία προπόνηση ο Ουρουγουανός τεχνικός προσανατολίζεται να συγκροτήσει την 11άδα με ό,τι καλύτερο διαθέτει μετά το rotation της περασμένης Κυριακής. Δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Αουγκούστο, Βιεϊρίνια και Περέιρα.
Στο βασικό σχήμα αναμένεται να ξεκινήσουν οι Πασχαλάκης, Σοάρες, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας, Τζόλης, Σφιντέρσκι και Αντ. Ζίβκοβιτς.
(iefimerida – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ρώσοι: Ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στην Ουκρανία θα σήμαινε άμεσο πόλεμο Ρωσίας-ΝΑΤΟ
- Τι εργοστάσιο έπληξαν οι Ρώσοι στην περιοχή του Κιέβου
- Συντάξεις: Εβδομάδα πληρωμών – Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες
- Profee: το viral ρόφημα που κάνει θραύση στο TikTok – είναι νόστιμο και σας δίνει ενέργεια, vid
- Λέκκας για σεισμό στο Άγιο Όρος: Είμαστε προβληματισμένοι – Eίναι περίεργο φαινόμενο
- Έχει ελπίδες να πετύχει μια τέτοια κίνηση στην Ελλάδα;
- Η είσοδος του Τραμπ στο κατάμεστο στάδιο: «USA, USA», φώναζε ο κόσμος, video
- Καιρός: Το φθινόπωρο μπορεί να περιμένει – Στους 31 βαθμούς η θερμοκρασία με βοριάδες 6 μποφόρ
- Σεισμός 4,8 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος – Έγινε αισθητός και στη Θεσσαλονίκη
- Σοκ σε παιχνίδι αμερικανικού ποδοσφαίρου: Υπέστη κατάγματα στη σπονδυλική του στήλη, vid
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί


ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΓΕΦΥΡΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
