Με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν όλο και περισσότερο, το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα ισχύει πραγματικά κατά την διάρκεια της εορταστικής περιόδου.
Η κυβέρνηση, σε λίγες μέρες, αναμένεται να πάρει τις οριστικές αποφάσεις, μεταξύ των οποίων θα είναι και αυτές για το πως θα γίνει το άνοιγμα της οικονομίας, η οποία μαραζώνει.
Μέτρα περιορισμού της ελευθερίας πάντως θα συνεχίσουν να υφίστανται. Κάποια μέτρα έχουν ήδη κλειδώσει και θεωρούνται σίγουρα και κάποια άλλα είναι υπό εξέταση, συγκεντρώνοντας αρκετές πιθανότητες για να διατηρηθούν και στις τελευταίες μέρες του έτους.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ…
Το σίγουρο είναι ότι η μετακίνηση εκτός νομού θα παραμείνει απαγορευμένη, προκειμένου να αποφευχθεί η μετακίνηση του πληθυσμού.
Επιπλέον, όλα δείχνουν ότι ακόμα και αν ανοίξει ένα κομμάτι της εστίασης, τα εστιατόρια και οι ταβέρνες δηλαδή, την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα είναι κλειστά. Δεν θα μπορούν να υποδεχθούν πελάτες.
Αυτό γιατί, κατά πάσα πιθανότητα η απαγόρευση κυκλοφορίας μεταξύ 21:00 και 5:00 είναι πιθανό να παραμείνει.
Τέλος, όσον αφορά τις συγκεντρώσεις στα σπίτια και στα ρεβεγιόν θα γίνει ισχυρή σύσταση να αποφευχθούν, όπως έγινε και το Πάσχα. Για αυτό το λόγο μάλιστα, αναμένεται να μπει όριο στα 9 άτομα, μάξιμουμ, ανά σπίτι.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “5ο Santa SUP”: Άη Βασίληδες ανέβηκαν σε σανίδες και γέμισαν με χρώμα τον Θερμαϊκό
- Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Στάρμερ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Λαμία – Αποχώρησαν οι αγρότες από τα διόδια Τραγάνας
- Ποιά ώρα να τρώμε βραδινό για να μην πάρουμε βάρος και να μην αυξηθεί το σάκχαρο
- Οι ΗΠΑ αναχαίτισαν ένα ακόμη πλοίο κοντά στη Βενεζουέλα
- Αποκλεισμένη η διέλευση οχημάτων στα Πράσινα Φανάρια – Κλειστός για μεταφορές ο Προμαχώνας
- Χιλιάδες ντυμένοι με στολές…γιόρτασαν το χειμερινό ηλιοστάσιο στο Στόουνχεντζ, vid
- Σκωτία: Τι αποκάλυψε μυστηριώδης μαζική ταφή 3.000 ετών της Εποχής του Χαλκού
- ΕΛΑΣ: Εξιχνιάσθηκε ένοπλη ληστεία με λεία 180.000 ευρώ – Δύο συλλήψεις
- Το θέμα που συντηρείται ακόμα – Οι κοινωνίες πρέπει να ανησυχούν;
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΑΓΟΡΕΣ
ΑΛΚΟΟΛ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΤΣΙΑΡΑΣ









