Παρότι τα νέα με τον κορωνοϊό είναι ευχάριστα στην ΑΕΚ και φαίνεται πως η… μπόρα πέρασε, θα υπάρχουν αρκετές απουσίες στον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ (15:00).
Οι Τσιγκρίνσκι, Ινσούα και Βασιλαντωνόπουλος θα υποβληθούν σε νέο τεστ την Πέμπτη και εφόσον είναι αρνητικό, θα μπορούν να επιστρέψουν την Παρασκευή στις προπονήσεις αλλά θα είναι απίθανο να μπουν στην αποστολή έχοντας χάσει πολλές ημέρες προπονήσεων. Οι Λάτσι και Σαμπανάτζοβιτς, που είχαν βρεθεί θετικοί πιο πρόσφατα από όλους τους άλλους παίκτες, δεν πρόκειται να μπουν ξανά στις προπονήσεις νωρίτερα από την επόμενη εβδομάδα.
Στις πέντε αυτές απουσίες λόγω COVID-19, προστίθεται εκτός απροόπτου και αυτή του Παναγιώτη Τσιντώτα. Ο βασικός γκολκίπερ της «Ένωσης» υπέστη ένα θλαστικό τραύμα στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του χεριού και έκανε ράμματα, τα οποία θα αφαιρεθούν προς το τέλος της εβδομάδας. Ο Μάσιμο Καρέρα δεν αναμένεται να ρισκάρει τη συμμετοχή του κι έτσι όλα δείχνουν πως ο Γιώργος Αθανασιάδης θα κάνει ντεμπούτο.
sportfm
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- To χιούμορ του Τσακ Νόρις στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε για τα 86α γενέθλιά του
- Τ. Θεοδωρικάκος: «Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστούν και νέα μέτρα στήριξης της κοινωνίας και της οικονομίας»
- Νέες επιχειρήσεις των ΗΠΑ στον Ειρηνικό κατά των «ναρκοτρομοκρατών»
- Απίστευτη: 96χρονη Αμερικανίδα με εκατομ. ακολούθους μακιγιάρεται και ντύνεται για τα γενέθλιά της σε viral βίντεο!
- Πώς είναι να ζεις στο κέντρο της Αθήνας με παιδιά; Οι επίμονοι κάτοικοι του κέντρου απαντούν
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 27 Μαρτίου
- ΗΠΑ-Ισραήλ χτύπησαν πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν – Παγκόσμια ανησυχία για τη ραδιενέργεια
- Περίπου 260.000 θαυμαστές στη Σεούλ για τη μεγάλη επιστροφή των BTS, vid
- Τι ανακοίνωσε διεθνιστικός οικονομικός οίκος για την Ελλάδα
- Ταξί: Τη Δευτέρα ψηφίζεται το ν/σ – Αφαιρείται η “παρακώλυση συγκοινωνιών” από τους λόγους ανάκλησης άδειας ΕΔΧ









