Όπως ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης σταματά η πώληση ειδών ένδυσης – υπόδησης, μεταξύ άλλων, από τα σούπερ μάρκετ.
Σταματά η πώληση προϊόντων όπως ρούχα, παπούτσια, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη, παιχνίδια και βιβλία από σούπερ μάρκετ, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ.
Η απόφαση υπεγράφη σήμερα το πρωί και, όπως εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης, σκοπός της είναι να μην δημιουργούνται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.
Το Σάββατο, όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό και με την παρουσία του προέδρου της ΕΣΕΕ Γιώργου Καρανίκα, κατά την οποία τέθηκε το εξής αίτημα.
Ο υπουργός επεσήμανε ακόμη πως είναι υπό εξέταση από τον πρωθυπουργό η πιθανότητα να ανοίξουν τα βιβλιοπωλεία σε μία προσπάθεια να στηριχτεί ο κλάδος του βιβλίου.
Ολοκληρώνοντας, ο υπουργός γνωστοποίησε πως το σχέδιο νόμου θα συζητηθεί την Τρίτη στις αρμόδιες επιτροπής της Βουλής.
(sputniknews – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κάλεσμα για διάλογο κάνει τώρα ο πρωθυπουργός της Γροιλανδίας
- Οι ΗΠΑ χαμηλώνουν τo επίπεδο συναγερμού ασφαλείας στην αεροπορική βάση του Κατάρ
- Το μικρό «θαύμα» της πόλης με το ελληνικό όνομα που πλέον ελέγχει ο Πούτιν – Video
- Σουηδός ποδοσφαιριστής σπάει τα ρεκόρ – Κατάφερε να κρατήσει την μπάλα στον αέρα πάνω από 28 ώρες, vid
- Η απρόσμενη κίνηση ενός άνδρα που του έσωσε τη ζωή! Video
- Τασούλας για φρεγάτα «Κίμων»: Σήμερα η Ελλάδα δυναμώνει
- Η Τουρκία θα αναπτύξει μαχητικά στην Εσθονία και στη Ρουμανία στο πλαίσιο νατοϊκών αποστολών αστυνόμευσης
- Νεκρός 56χρονος εναερίτης στη ΒΙΠΕ Δράμας – Έχασε τις αισθήσεις του πάνω στην κολόνα
- Κυρανάκης: Νέες υποδομές, νέα τρένα, νέοι σταθμοί, για να αλλάξει ο ελληνικός σιδηρόδρομος
- Χάος από τις πλημμύρες στη Βικτώρια της Αυστραλίας- Αυτοκίνητα παρασύρθηκαν, χιλιάδες χωρίς ρεύμα, vid









