Τον προβληματισμό της σχετικά με τις εικόνες συνωστισμού, που παρατηρήθηκαν χθες στο λεκανοπέδιο της Αττικής, ενόψει του σημερινού lockdown, εξέφρασε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς, Ματίνα Παγώνη.
“Αυτές οι εικόνες οι χθεσινές, και επιστημονικά και ιατρικά σε 15 ημέρες θα φανούν. Γιατί όταν ο ένας ήταν δίπλα στον άλλο μέσα στα μαγαζιά με τέτοιο συνωστισμό και οι μισοί με τη μάσκα κάτω από τη μύτη, αυτά τα αποτελέσματα θα τα δούμε σε 15 ημέρες.
Δεν ήταν τόσο ωραίο το χθεσινό σκηνικό”, είπε η κ. Παγώνη σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ.
Αναφερόμενη στο lockdown, εκτίμησε ότι “θα τελειώσουμε μετά το 20ημερο, εάν όλοι εφαρμόσουμε τα μέτρα. Εάν δεν εφαρμοστούν θα υπάρχουν προβλήματα. Ήδη είναι ελάχιστα κενά τα κρεβάτια των ΜΕΘ στη Βόρεια Ελλάδα”, ενώ συμπλήρωσε ότι όταν τελειώσει το lockdown δεν θα βγούμε έξω για να κάνουμε τα ρεβεγιόν.
“Θα βγούμε σταδιακά, με μέτρα που δεν θα είναι αυστηρά όπως είναι τώρα”, είπε προσθέτοντας ότι “η μάσκα δεν θα βγει ποτέ, και σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους”, οι αποστάσεις θα διατηρηθούν και δεν θα υπάρχουν συνωστισμοί.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κυβερνητικές πηγές για την αποχώρηση του υφυπουργού Ευάγγελου Τουρνά
- Αποχώρησε από την θέση του υφυπουργού ο Ευάγγελος Τουρνάς
- Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η φορολογική μεταρρύθμιση
- Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Δένδιας για την τεχνητή νοημοσύνη και όχι μόνο
- Η προειδοποίηση του «Δράκου» που πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη
- Οδηγίες για την κακοκαιρία που θα πλήξει μέρος της χώρας το επόμενο τριήμερο
- Το χάος στα αεροδρόμια συνεχίζεται στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται πτήσεις λόγω Shutdown
- Πιερρακάκης: Ο κάθετος διάδρομος φυσικού αερίου, που συνδέει την Ελλάδα με την Ουκρανία, αποτελεί έργο στρατηγικής σημασίας
- Σερβία: Άνοιξε ο δρόμο για τους ουρανοξύστες του γαμπρού του Τραμπ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι κατηγορούμενοι προστίθενται στη δικογραφία για εγκληματική οργάνωση που στόχευε επιδοτήσεις









