Προθερμαίνετε το τηγάνι σας, χτυπάτε ελαφρά τα αυγά σας πριν τα ρίξετε στο τηγάνι και, στη συνέχεια, ανακατεύετε συχνά όσο μαγειρεύονται. Ναι, οκ, αυτό το ξέρατε.
Αλλά προσθέτοντας κάτι επιπλέον μπορεί να δώσει στα αυγά σας μια εξαιρετικά μεταξένια υφή! Νομίζαμε πως είναι το γάλα. Το Delish λέει όχι.
Πιστέψαμε πως είναι η κρέμα γάλακτος.
Όχι και πάλι όχι!
Για να είμαστε δίκαιοι, το γάλα μπορεί να προσθέσει κρεμώδη υφή και ωραίο χρώμα στην ομελέτα σας, αλλά ένα διαφορετικό συστατικό μπορεί να κάνει ακόμη καλύτερη δουλειά για να ενισχύσει το γεύμα σας – και αυτό διδάσκεται μόνο σε σχολές μαγειρικής.
Προφανώς, αν προσθέσετε μια κουταλιά sour cream για κάθε δύο αυγά στο μπολ θα δώσει την καλύτερη υφή ever. “Πολλοί άνθρωποι προσθέτουν γάλα στα αυγά τους πριν τα βάλουν στο τηγάνι”, γράφει η Joanna Saltz για το Delish. “Αλλά η ξινή κρέμα προσφέρει την ίδια κρεμώδη υφή, αλλά δίνει και έξτρα όγκο στην ομελέτα σας.”
Εάν αυτό δεν σας πείσει να δοκιμάσετε, ίσως σας πείσει η άποψη του αναγνωρισμένου σεφ Michelin, Justin Ferguson. Η ξινή κρέμα αντί για γάλα στα αυγά “τα κάνει κρεμώδη και πλουσιότερα χωρίς να αραιώνει το φωτεινό, κίτρινο χρώμα των αυγών”.
Από .e-daily.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΗΠΑ και Κίνα! Σημαντικές ανακοινώσεις Τραμπ
- Eurovision και Ισραήλ: Κάθε πολιτιστικό μποϊκοτάζ είναι “ανόητο και μάταιο”, σύμφωνα με την Αυστρία
- Αναρτήθηκε ο πίνακας με τα προσωρινά αποτελέσματα για το Μέτρο 23 – Από Δευτέρα και για λίγες ημέρες οι ενστάσεις
- Το Ιράν θεωρεί “παράνομο” το πράσινο φως για την επαναφορά των κυρώσεων σε βάρος του
- Φάμελλος: Έχουμε ευθύνη να φέρνουμε λύσεις, όχι μόνο να αναδεικνύουμε τα ελλείμματα
- Greek Basketball League: Στις 12 Οκτωβρίου το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της σεζόν 2025-26
- Η ρωσική «Αρκούδα» «βρυχάται» γεωπολιτικά στην αμερικανική ήπειρο – Ραγδαία εξέλιξη
- Σοκαριστική στιγμή: Γιατρός βγάζει ένα ζωντανό καβούρι από το αυτί ενός αγοριού – Δείτε βίντεο
- Η Γκουίνεθ Πάλτροου χωρίς φίλτρα: Το κοινό την αποθέωσε για την τόλμη να δείξει τις ρυτίδες της
- Το Ισραήλ καλεί τον κόσμο να αποτρέψει “για πάντα” ένα πυρηνικό Ιράν
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΓΡΟΤΕΣ

ΜΕΝΙΔΙ


ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

ΠΛΟΙΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΔΥΠΑ
