28. Οκτωβρίου 2020! Μια Επέτειος διαφορετική από τις άλλες. Μία Επέτειος χωρίς παρελάσεις και με τον κλοιό των μέτρων να απλώνεται σε όλη την Ελλάδα.
Η Επέτειος του ΟΧΙ μνημονεύει την άρνηση της Ελλάδας στις ιταλικές αξιώσεις, το ΟΧΙ στο τελεσίγραφο του Μουσολίνι, που επιδόθηκε στις 28 Οκτωβρίου του 1940 στον Πρωθυπουργό Ιωάννη Μεταξά. Συνέπεια της άρνησης αυτής ήταν η είσοδος της χώρας στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και η έναρξη του Ελληνοϊταλικού πολέμου του 1940.
Ήταν μια ημέρα που η Ελλάδα είπε ΟΧΙ στην υποταγή. Άλλωστε οι Έλληνες αρέσκονται στον να πολεμούν. Γι’ αυτό, ενώ οι περισσότερες χώρες συνηθίζουν να γιορτάζουν την λήξη ενός πολέμου και την έλευση της ειρήνης, η Ελλάδα γιορτάζει πάντα την έναρξη!!!
Ο πόλεμος, όπως φαίνεται, δεν σταματά! Συνεχίζεται, σήμερα μέσα στα ίδια μας τα σπίτια, με τον «βομβαρδισμό» ειδήσεων που μας καλούν να είμαστε υπάκουοι σε όσα αποφασίζονται, την ίδια ώρα που το τουρκικό ερευνητικό Oruc Reis «βολτάρει» κοντά στα νησιά μας.
Ας αναρωτηθούμε λοιπόν: Ο πόλεμος έληξε ή συνεχίζεται;
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κακοκαιρία: Σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, κλειστό το πορθμείο
- Το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb κατέγραψε το εμβληματικό νεφέλωμα “Έλικας” – Δείτε εικόνα
- Στους 42 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από τη σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία
- Τρόμος στην Αυστραλία από την τέταρτη επίθεση καρχαρία σε 48 ώρες – Έκλεισαν οι παραλίες
- Τραμπ για Μαρία Ματσάδο: Θα μπορούσε να “εμπλακεί” στη διακυβέρνηση της Βενεζουέλας
- Αναταραχή στον δυτικό κόσμο! Στρώνεται «χαλί» στον Πούτιν
- Νέα ανάρτηση Σπανουδάκη: “Μη φοβάστε τίποτα και κανέναν, δίνετε λογαριασμό μόνο στον Χριστό”
- “Το μαρτύριο της σταγόνας” ή το “πιο αργό” επιστημονικό πείραμα στον κόσμο που διαρκεί σχεδόν 100 χρόνια, vid
- Δυσοίωνες εκτιμήσεις για την Γροιλανδία! Σε δύσκολη θέση ΝΑΤΟ και Ευρωπαίοι
- Ακραίας επικινδυνότητας η αυριανή κακοκαιρία – Οι περιοχές με τις μεγαλύτερες ποσότητες νερού – ΧΑΡΤΕΣ









