Υπενθυμίζουμε πως τρεις αναμετρήσεις για την 5η αγωνιστική της Euroleague, αναβλήθηκαν αφού οι ομάδες εξέφρασαν αδυναμία να σχηματίσουν την απαιτούμενη οκτάδα παικτών.
Πρόκειται για τις αναμετρήσεις: Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Αρμάνι Μιλάνο, Άλμπα Βερολίνου – Μπασκόνια και Αναντολού Εφές – Βιλερμπάν.
Πάντως, οι Γερμανοί και οι Ιταλοί δεν θα παίξουν ούτε την άλλη εβδομάδα, αφού αναβλήθηκε η αναμέτρηση της Άλμπα με την Αρμάνι για την 6η αγωνιστική της Euroleague που ήταν προγραμματισμένη για τις 30 Οκτώβρη.
Ο σύλλογος του Βερολίνου έκανε αίτηση για αναβολή λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα και οι διοργανωτές την αποδέχθηκαν. Μάλιστα, δεν θα παίξουν ούτε εγχώρια, αφού είχε αναβληθεί και το ματς Κυπέλλου κόντρα στην Μπράουντσβαϊγκ που θα γινόταν στις 18 του μήνα.
(sputniknews – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο