Απίστευτο deja vu για τον Αχμέντ Χασάν, ο οποίος στις 22 Οκτωβρίου 2015 είχε σκοράρει ξανέ εναντίον της Μαρσέιγ με τη Μπράγκα, μόλις μία ημέρα μετά τον θάνατο του πατέρα του.
Βράδυ 22ης Οκτωβρίου. Σαν σήμερα δηλαδή, πριν από ακριβώς πέντε χρόνια. Ο Αχμέντ Χασάν, στα 22 του τότε, είχε χάσει μόλις μία ημέρα πριν τον πατέρα του, παρ’ όλα αυτά την επόμενη μέρα δίνει κανονικά το “παρών”, προφανώς μετά από επιθυμία του ίδιου, στο εντός έδρας παιχνίδι της Μπράγκα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα.
Αντίπαλος; Η Μαρσέιγ! Nαι, σωστά φαντάζεστε. Ο Αιγύπτιος επιθετικός είχε σκοράρει και τότε κόντρα στους Μασσαλούς, ανοίγοντας το σκορ στο 61ο λεπτό με ένα εκπληκτικό ψιλοκρεμαστό και το πανηγυρίζει με δάκρυα στα μάτια, φιλώντας το μαύρο περικάρπιο που φορούσε στο αριστερό χέρι του. Εν τέλει η πορτογαλική ομάδα πήρε μία σπουδαία νίκη με 3-2 που έμελλε στο τέλος να τη φέρει στην κορυφή του ομίλου.
Πέντε χρόνια μετά, ο Χασάν θα κάνει ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα του Ολυμπιακού και θα γίνει ο μεγάλος πρωταγωνιστής των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά και ο μεγάλος δήμιος της Μαρσέιγ. Στο 91ο λεπτό ο διεθνής στράικερ καρφώνει τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα του Μανταντά, όπως είχε πράξει και τότε και χαρίζει μία μεγάλη νίκη στους “ερυθρόλευκους”.
«Είναι πολύ σημαντική ημέρα για εμένα. Είναι η πρώτη μου συμμετοχή για εμένα. Σαν σήμερα πριν πέντε χρόνια έχασα τον πατέρα μου και του το αφιερώνω αυτό και όλα όσα έχω πετύχει. Σαν σήμερα είχα πετύχει ξανά γκολ κόντρα στην Μαρσέιγ, είναι πολύ σημαντικό για εμένα και χαίρομαι που πήραμε τη νίκη», δήλωσε ο Αιγύπτιος.
Από sdna
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποιοί και πώς θα επηρεαστούν από τα -«φτωχά»- οικονομικά μέτρα της ΔΕΘ – Αναλυτικά οι ημερομηνίες
- Οι εικόνες για το πώς θα είναι το UFC στον Λευκό Οίκο σόκαραν τους οπαδούς! vid
- Ποιά είναι η διάσημη γιαγιά Μαργαρίτα που οι τουρίστες ψάχνουν για μια σέλφι! vid
- «Βράζει» η φτωχοποιημένη Ευρώπη των εκατομμυρίων αλλοδαπών, video
- Πιθανές εξελίξεις αν η Ουκρανία δεν αντέξει άλλο όλο αυτό που γίνεται
- Το τεράστιο ροδάκινο του οπωρώνα της Βιρτζίνια σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ – “Μοιάζει με κολοκύθα”
- Tα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής πίτσας – Σεφ από όλο τον κόσμο μαθαίνουν την τέχνη στη Νάπολη
- Η ΣΤΑΣΥ για την απόσυρση του συρμού στο Μοναστηράκι – Κόλλησε πλαστική σακούλα στον κινητήρα
- Με πρωταγωνιστή τον Πούτιν ξεκίνησε το «αντί-WOKE» αντίπαλο δέος της Eurovision, video
- Ποια φυτά να προτιμήσετε για αρμονία και γαλήνη στο σπίτι ή το γραφείο
Κύρια Θέματα

















