Στο 89′ και με το σκορ στο 0-1, οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ στα όρια της μεγάλης περιοχής, καθώς ο τερματοφύλακας Βαμβακάς απέκρουσε την μπάλα με το χέρι, προ του Μήτρου που έβγαινε τετ-α-τετ.
Ο Βαμβακάς αποβλήθηκε μεν, το φάουλ όμως, παρά την κρισιμότητα των στιγμών και το γεγονός ότι βρισκόταν σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, εκτελέστηκε προς τα πίσω από τον Απόλλωνα.
Ο λόγος; Τη στιγμή που κερδήθηκε η αποβολή, βρισκόταν πεσμένος παίκτης του Ηλυσιακού στη μεγάλη περιοχή, καλύπτοντας τον επιθετικό του Απόλλωνα. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι τήρησαν το fair-play παρότι οι ίδιοι οι παίκτες του Ηλυσιακού είχαν εκδηλώσει κανονικά αντεπίθεση, δευτερόλεπτα πριν!
Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ηλυσιακός, αναφέροντας τα εξής:
«Ο Ηλυσιακός Α.Ο. εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Απόλλωνα Χαλανδρίου για την άψογη φιλοξενία του. Επιπρόσθετα συγχαίρουμε τους αθλητές και τον προπονητή του Απόλλωνα για την εκτέλεση FAIR PLAY στη τελευταία φάση του αγώνα. Τέτοιες συμπεριφορές τιμούν τους ίδιους και τον Ελληνικό Αθλητισμό γενικότερα. Η Επιτροπή Ποδοσφαίρου».
(enikos – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κ. Μητσοτάκης: Με τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας στηρίζουμε έμπρακτα τους εργαζόμενους στο χώρο της εστίασης
- Ρεκόρ αφίξεων κρουαζιερόπλοιων στα ελληνικά λιμάνια το 2025
- Συνάντηση Ν. Δένδια με τον Β. Κικίλια για το ζήτημα της σχεδίασης του Εθνικού Πλοίου
- Στοματική υγεία: Πρόληψη, ενημέρωση και πολιτικές υγείας απέναντι στην υπερκατανάλωση ζάχαρης
- Τα πιο αλλόκοτα ζώα της φύσης: 10 παράξενες συμπεριφορές τους που δεν θα πιστεύετε
- Καθόλου τυχαία η επίσκεψη που θα γίνει στην Ουγγαρία – Η Δεξιά παίζει τα «ρέστα» της
- Λεπτά που έμοιαζαν με αιώνες! Μαθήτρια παγιδεύτηκε σε κομμάτι πάγου σε ποτάμι της Ρωσίας (BINTEO)
- Ανακαλύφθηκε ειρωνικό μήνυμα 2.000 ετών στα αρχαία Ελληνικά σε σφαίρα σφεντόνας (Photo)
- Οι Βρετανοί δίνουν τις βάσεις τους στις ΗΠΑ για να βομβαρδίζουν το Ιράν
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 24/3 και 25/3 στην Αθήνα για την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση









