«Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού, του Αρμίντο Τουέ Να Μπάνια ή αλλιώς Μπρούμα από την PSV Αϊντχόφεν.
Ο 25χρονος (24 Οκτωβρίου 1994) διεθνής άσος ξεκίνησε από την Ακαδημία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα. Το 2013 πήρε μεταγραφή στη Γαλατασαράι και με ενδιάμεσους σταθμούς τις Γκαζιαντέπ και Ρεάλ Σοσιεδάδ, έφτασε το 2017 στη Λειψία. Το καλοκαίρι του 2019 η Αϊντχόφεν απέκτησε τα δικαιώματά του.
Ο Μπρούμα, αν και γεννήθηκε στη Γουινέα Μπισάου, μεγάλωσε στην Πορτογαλία τη φανέλα της οποίας φόρεσε από τις μικρές εθνικές ομάδες (78 συμμετοχές-32 γκολ) μέχρι και την Ανδρών (9 συμμετοχές-1 γκολ).
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει στο παλμαρέ του ένα πρωτάθλημα (2014–15), δύο Κύπελλα (2013–14, 2014–15) και ένα Σούπερ Καπ (2016), όλα αυτά στην Τουρκία».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν μια λίστα με ψώνια 3.500 ετών σε μια απροσδόκητη ανακάλυψη
- Έλον Μασκ εναντίον Βρετανίας! Θα γίνει κάτι στους δρόμους ευρωπαϊκών πόλεων;
- Συναγερμός στην Ινδία για την αμοιβάδα που «τρώει» τον εγκέφαλο – 17 νεκροί
- «Αθήνα χωρίς Αυτοκίνητο»: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου
- Στο Ντουμπάι οι γυναίκες νοιώθουν ασφαλείς να κυκλοφορούν μόνες τους το βράδυ, στη Δύση; vid
- Βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη θα συμμετάσχουν σε αποστολές πάνω από την Πολωνία
- Οι οκτώ ευρωπαϊκές πόλεις με τις καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες – Εκτός λίστας η Ελλάδα
- Σχέδιο δέκα ημερών για την ευλογιά των προβάτων στην Ελλάδα – Τι συζητήθηκε
- Στη φυλακή ο 42χρονος που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό
- Στη φυλακή οι 3 Αλβανοί για την απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Πυλαία – Κατασχέθηκαν όπλα, πυροκροτητές, κάνναβη
Κύρια Θέματα

















