η εγχώρια προπαγάνδα ανακοίνωσε πριν λίγο την επιτυχή είσοδο του «τουρκικού εμβολίου» στη φάση των ανθρώπινων δοκιμών.
Η συνταγή κλασσική: ένα τηλεοπτικό σόου όπου οι επιστήμονες αναφέρουν στον Πρόεδρο τα καλά νέα, με τον ίδιο να επιχαίρει καθισμένος στο γραφείο του. Πέρα απ τις κάμερες του κινητού και του τάμπλετ, τηλεοπτικές κάμερες παρακολουθούν τη συνομιλία. Η τηλεσκηνοθεσία είναι εντυπωσιακή.

Ο Τούρκος υπουργός Υγείας Κοτσά εμφανίζεται σε εργαστήριο περιστοιχισμένος από άλλους λευκοφορεμένους γιατρούς, να μιλά στο κινητό του με τον Πρόεδρο Ερντογάν.

Ο Τούρκος ηγέτης, κάθεται μεγαλοπρεπώς με δυο τουρκικές σημαίες εκατέρωθεν.

Ο υπουργός Υγείας βρισκόταν στο ερευνητικό εργαστήριο όπου γίνονται έρευνες για το τουρκικό εμβόλιο. Η εφημερίδα Χουριέτ αναφέρει ότι επέλεξε αυτή την επίσκεψη για να μεταφέρει τα «ευχάριστα νέα στον Πρόεδρο».
Στη βιντεοκλήση ο υπουργός λέει ότι οι δοκιμές τριών εμβολίων σε ανθρώπους θα ολοκληρωθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα με 10 μέρες.
Ο Ερντογάν απάντησε «ελπίζω να το βάλουμε σύντομα σε παραγωγή και να ξεκινήσουμε τη διαδικασία εμβολιασμού στους ανθρώπους».
Κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης, οι επιστήμονες παρουσίασαν στον Ερντογάν σύριγγες με το «τουρκικό εμβόλιο».

Η κλήση τελειώνει με ένα ικανοποιημένο Ερντογάν να κοιτάζει στα δεξιά του για κάποιον που θα κλείσει την σύνδεση της βιντεοκλήσης.
(Από newmoney – φωτο:newmoney)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πράκτορες της ICE ξεκινούν να αναπτύσσονται σε αμερικανικά αεροδρόμια
- Φορτώνουν με νέο σκάνδαλο τον δεξιό Όρμπαν λίγο πριν τις εκλογές: «Σοβαρή επίθεση εναντίον της Ουγγαρίας»
- Πρόσκληση στον Λευκορώσο πρόεδρο Λουκασένκο για συνάντηση στον Λευκό Οίκο μελετά ο Τραμπ
- Οι Ιρανοί διαψεύδουν τον Τραμπ: Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τις ΗΠΑ
- Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: «Θέλω δικαιοσύνη για το παιδί μου» δήλωσε ο πατέρας του θύματος
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μετρό και Τραμ στις 24-25 Μαρτίου λόγω των παρελάσεων
- Θέατρο στημένο εις βάρος των ανθρώπων: Τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια οικονομία
- Λάρισα: Την 1η Απριλίου συνεχίζεται η δίκη για τα Τέμπη
- Ισχυρότατη έκρηξη σε αποθήκη όπλων στο Ιράν – Vid
- Ευρωπαϊκή συνδρομή για την αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού στη Λέσβο, ζητά Έλληνας Ευρωβουλευτής









