Ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο εξαιτίας της έλευσης αγριογούρουνων στην εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου είχαμε το βράδυ της Τρίτης (29/9) στη Μάκρη του Δήμου Μακρακώμης. Κοπάδι από αγριογούρουνα βρέθηκε ξαφνικά μπροστά σε αυτοκίνητο που κινούνταν στο δρόμο με κατεύθυνση το Καρπενήσι.
Σύμφωνα με τον οδηγό πετάχτηκαν μπροστά του τουλάχιστον τέσσερα αγριογούρουνα, ένα εκ των οποίων δεν μπόρεσε να το αποφύγει με αποτέλεσμα να το χτυπήσει με το αριστερό φτερό. Το αγριογούρουνο σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ το αυτοκίνητο έπαθε σοβαρές ζημιές.
Το ευτύχημα είναι ότι ο οδηγός και οι γονείς του που επέβαιναν επίσης στο αυτοκίνητο, δεν τραυματίστηκαν. Στο σημείο βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Πάνος Κοντογεώργος με το αυτοκίνητο της Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να σημανθεί το σημείο, καθώς το τροχαίο έγινε στο κομμάτι που είναι μονή η λωρίδα και θα μπορούσε να γίνει και νέο ατύχημα με διερχόμενο αυτοκίνητο.
Φρόντισε επίσης για την προσωρινή απομάκρυνση του νεκρού ζώου από τον δρόμο. Δείτε τις εικόνες από το σημείο…



(lamiareport – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο