Από χθες είναι σε ισχύ τα κυκλοφοριακά μέτρα στην Θεσσαλονίκη λόγω της άφιξης του Μάικ Πομπέο.
Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ έφτασε χθες στην συμπρωτεύουσα όπου σήμερα θα συναντηθεί με τον ομόλογό του, Νίκο Δένδια, ενώ θα υπογράψει την διμερή συμφωνία με την Ελλάδα για συνεργασία για την επιστήμη και την τεχνολογία. Το κέντρο της Θεσσαλονίκης σήμερα θα είναι… απαγορευμένη ζώνη, καθώς είναι σε ισχύ ειδικά κυκλοφοριακά μέτρα λόγω της αύξησης του Πομπέο.
Σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, δεν θα επιτρέπεται και σήμερα έως τις 22:00 το βράδυ, η στάση και στάθμευση στα εξής οδικά τμήματα:
- Αγίου Δημητρίου (εκατέρωθεν), από τη συμβολή της με την οδό Σουρή έως τη συμβολή της με την οδό Στεφάνου Δραγούμη.
- Στεφάνου Δραγούμη (εκατέρωθεν), από τη συμβολή της με την οδό Αγίου Δημητρίου έως τη συμβολή της με την οδό Κασσάνδρου.
- Κασσάνδρου (εκατέρωθεν), από τη συμβολή της με την οδό Στεφάνου Δραγούμη έως τη συμβολή της με την οδό Προξένων.
- Προξένων (εκατέρωθεν), από τη συμβολή της με την οδό Κασσάνδρου έως τη συμβολή της με την οδό Αγίου Δημητρίου.
- Ελ. Βενιζέλου(εκατέρωθεν), από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Νίκης έως τη συμβολή της με την οδό Ερμού.
- Ίωνος Δραγούμη (εκατέρωθεν), από τη συμβολή της με την οδό Αγίου Δημητρίου έως τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Νίκης.
- Ερμού (εκατέρωθεν), από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Ίωνος Δραγούμη.
(iefimerida – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βορίζια Ηρακλείου: Νέο μπαράζ ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. σε σπίτια και οχήματα
- Κάθειρξη οκτώ ετών σε καθηγητή ΤΕΙ για χρηματισμό από σπουδαστές του
- Κρεμλίνο: Δεν υπάρχει κανέα ρήγμα ανάμεσα σε Πούτιν και Λαβρόφ
- Κοντογεώργης: «Τις επόμενες ημέρες, πολύ άμεσα, θα παρουσιασθεί μια συνολική δέσμη μέτρων
- Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο…ενθουσιασμένος με Μαμντάνι! BINTEO
- Η πολεμική ταινία του Μελ Γκίμπσον που παίζει τώρα στο Netflix ενθουσίασε το διαδίκτυο, vid
- Γιώργος Αυτιάς: Τι δήλωσε στην ΕΕ για την Τουρκία
- Σε ετοιμότητα ο ΟΑΣΘ για τις αυξημένες ανάγκες μετακίνησης λόγω της προσωρινής διακοπής του Μετρό
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες το επόμενο τριήμερο
- «Πρώτα η Τσεχία»! Κατέβηκε η ουκρανική σημαία από το κτίριο του κοινοβουλίου της χώρας, vid









