Η αναστολή θα ισχύει από την 1 Οκτωβρίου 2020 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2021. Το κόστος του μέτρου αυτού ανέρχεται σε 18 εκατ ευρώ.
Το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης ανέρχεται σε 10% επί του μηνιαίου λογαριασμού και ήταν ένα από τα μνημονιακά μέτρα που επιβλήθηκαν στο πλαίσιο του τρίτου ελληνικού προγράμματος.
Επιβλήθηκε από την 1-6-2016 αναλογικά υπέρ του Δημοσίου, με την ονομασία “τέλος στη συνδρομητική τηλεόραση”, και βαρύνει τους συνδρομητές των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης.
Το τέλος αυτό επιβάλλεται επί κάθε μηνιαίου λογαριασμού κάθε σύνδεσης σε συνδρομητική τηλεόραση και υπολογίζεται ως ποσοστό 10% επί του συνολικού μηνιαίου λογαριασμού, περιλαμβανομένου και του παγίου τέλους που εισπράττεται υπέρ της επιχείρησης, προ του φόρου προστιθέμενης αξίας.
Εάν ο λογαριασμός εκδίδεται για περισσότερους μήνες, επιβάλλονται τόσα τέλη όσα και οι μήνες. Στην περίπτωση αυτή, για την εξεύρεση του τέλους, ο λογαριασμός επιμερίζεται σε ίσα μέρη, ανάλογα των μηνών για τους οποίους εκδίδεται, εφόσον από αυτόν δεν προκύπτει διαφορετικός επιμερισμός.
newsit/ photo unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έγινε viral στη Ρωσία: Αμερικανός στην Κίνα προσποιείται ότι είναι Ρώσος και δείτε τις αντιδράσεις! vid
- “Πάτα μόνο σου το κουμπί!”- Επικός μονόλογος εξαγριωμένου άντρα σε ρομπότ-ντελίβερι, vid
- Υδρογονάνθρακες: Πότε αναμένεται να γίνει η πρώτη γεώτρηση στο Ιόνιο
- Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων – Χρόνια Πολλά
- Αστεροσκοπείο Αθηνών: Ο χειμώνας του 2025-2026 ήταν ο 3ος βροχερότερος και ο 2ος θερμότερος στην Αθήνα
- Το αμερικανικό Πεντάγωνο αναμένεται να διατάξει την αποστολή 3.000 στρατιωτών στη Μέση Ανατολή
- Σε τι φέρεται να συμφώνησε το Ιράν – Τραμπ: Οι ΗΠΑ συνομιλούν με τους «κατάλληλους ανθρώπους»
- Κι όμως είναι αληθινά! Σπάνια ανθισμένα δέντρα δημιουργούν ένα εξωπραγματικό τοπίο, Vid
- ΗΠΑ: Δεν έχει ληφθεί ακόμη “καμία απόφαση” για το πώς θα ξαναρχίσουν οι πυρηνικές δοκιμές που διέταξε ο Τραμπ
- Ουκρανικά drones επιτέθηκαν στην ρωσική περιφέρεια Κουρσκ









